EKSKLUZIVNO: MAĐARI VOZE PUNIM GASOM Reporter Kurira na tjuning šouu u Budimpešti!

Izvor: Kurir, 30.Mar.2015, 06:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO: MAĐARI VOZE PUNIM GASOM Reporter Kurira na tjuning šouu u Budimpešti!

Stotine vozila i hiljade konjskih snaga ostavili bez daha sve posetioce festivala na Sajmu Hungekspo

Zahvaljujući Auto-tjuning klubu iz Beograda, Kurir se i ove godine vratio na staru adresu, budimpeštanski sajam Hungekspo, gde se tradicionalno održava međunarodni Auto-moto i tjuning šou (AMTS). Ovaj vrhunski spektakl, jedan od najvećih te vrste u Evropi, garantuje nezaboravne trenutke i predstavlja „must visit“ za ljubitelje točkaša.

Odmah po dolasku „pozdravio“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nas je jedan „monster trak“, američko čudovište s ogromnim točkovima, urađeno na bazi „Fordovog“ pikapa. A onda je usledio praznik za oči i uši, hale u kojima je bilo na stotine tjuniranih i fabričkih automobila, old i jang tajmera, terenaca, venova, motocikala...

Prateći program

DRIFT, AKROBACIJE, FRISTAJL

Posetioci su i ove godine bili svedoci majstorija vozača, koji su briljirali u drift trkama, gimkani, akrobatskim vožnjama motocikala (stant rajding) i fristajl motokros egzibicijama. Svoje umeće prikazali su i tjuning majstori, koji su uživo dorađivali „ford mustang“.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.