Kobajagi poklon: Darijin dečko prodao njen “audi” i kupio joj drugi po istoj ceni

Izvor: Poznati.info, 16.Apr.2013, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobajagi poklon: Darijin dečko prodao njen “audi” i kupio joj drugi po istoj ceni

Saša Đuričić, verenik i menadžer pevačice Darije Stanojević, bacio je u senku njeno izbacivanje s „Farme”, poklonivši joj automobil marke „audi A3“, 101 ružu i čokoladne kuglice „roše ferero“ upakovane u belu kutiju optočenu laticama.

Prava istina je da je on zapravo prodao Darijin stari i zamenio ga za novi. Uz minimalnu doplatu ili bez bilo kakve doplate.

- Ja sam najpre vozila „audi A1“, pa sam posle kupila „audi >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << A6“. Rekla sam mu da bih volela da kad izađem s “Farme” kupim „audi A3“. On je prodao moj automobil i kupio je ovaj da me iznenadi – rekla je Darija.

Budući da je „audi A6“ koji je Darija vozila pre „Farme”- limuzina koja, čak i stara nekoliko godina, na tržištu košta oko 15.000 evra, a da „audi A3“ nov – koji je od verenika dobila, sa skromnijom opremom košta takođe 15.000 evra – zaključujemo da se ne radi ni o kakvom poklonu, već o dobroj razmeni starog za novo. I o odličnom marketingu.

Izvor: Blic.rs
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.