Srednji bloker iz Svrljiga, preko Požarevca, stigao u OK Niš

Izvor: JužneVesti.com, 08.Jul.2020, 15:59

Srednji bloker iz Svrljiga, preko Požarevca, stigao u OK Niš

Posle korektora, tehničara i primača, Odbojkaški klub Niš pojačao je i 24-godišnji srednji bloker Darko Savić, Svrljižanin koji je karijeru počeo u niškom Naisusu. Ovaj 211 cm visok odbojkaš, posle 8 godina u Mladom radniku iz Požarevca, vratio se u Niš.

Savić je počeo karijeru u niškom Naisusu, a potom igrao i za Desetku iz ovog grada. Pre osam godina je otišao u Požarevac >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << gde je igrao i u juniorskoj selekciji, a potom postao član prvog tima Mladog radnika.

Ugovor sa OK Nišem, vicešampionom Srbije, potpisao je u društvu predsednika kluba Milana Pešića.

Zadovoljni smo dovođenjem igrača. U planu je još jedno pojačanje, da zameni Numorija Keitu, ali o imenu ne bih još pričao - dodao je Pešić.

Pre Savića, u niški tim su ove sezone stigli svetski prvak sa Iranom u konkurenciji odbojkaša do 21 godine korektor Bardia Sadat, bivši igrač slovenačkih, crnogorskih, egipatskih, kiparskih, nemačkih, rumunskih, francuskih i libanskih klubova tehničar Miloš Antonić i nekadašnji primač beogradskog Partizana, novosadske Vojvodine , Budvanske rivijere iz Crne Gore, rumunske Steaue i Busajtina iz Bahreina Marko Nikolić.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.