Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku u deset gradova

Izvor: Blic, 24.Apr.2013, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku u deset gradova

Odbojkaški savez Srbije i kompanija Vip mobajl najavili su da će se Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku ovog leta održati u deset gradova Srbije - Novom Sadu, Bačkoj Palanci, Užicu, Aranđelovcu, Baču, Velikom Gradištu, Kanjiži, Temerinu, Kraljevu i Beogradu.

"Naši najbolji odbojkaši i odbojkašice na pesku započeće nadmetanje za šampionsku titulu i ukupni nagradni fond od 25.000 evra turnirom u Novom Sadu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od 21. do 23. juna, dok je tradicionalno završnica Vip Beać Masters lige

rezervisana za beogradsku Adu Ciganliju, gde će se od 28. do 31. avgusta doneti odluka o novim prvacima i prvakinjama Srbije u odbojci na pesku", kaže se u saopštenju.

Srbija će i ove godine ugostiti najbolje evropske muške ekipe starog kontinenta na Evropskom šampionatu - Masters serije, koji će od 16. do 20. jula održati na novosadskoj plaži Štrand.

Takmičari će se nadmetati za poene na svetskoj rang listi.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.