Odbojkaši Vojvodine dobili pojačanje u sponzorskom pulu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2017, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Vojvodine dobili pojačanje u sponzorskom pulu

Odbojkaški klub Vojvodina večeras je dobio ogromno pojačanje u vidu Kompanije "Energotehnika Južna Bačka", koja je uz generalnog sponzora "NS seme", postala sponzor kluba i jedna od okosnica budućeg sponzorskog pula.

Pored toga što je "Energotehnika Južna Bačka" postala jedan od sponzora kluba, njen vlasnik i predsednik Dragoljub Zbiljić na večerašnjoj sednici Upravnog odbora OK Vojvodina postao je potpredsednik Upravnog odbora.

"Odbojkaški klub Vojvodina >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je simbol odbojke u našoj zemlji i mi u "Energotehnici Južna Bačka" odlučili smo da pomognemo generalnom sponzoru kluba Kompaniji "NS seme" u finansiranju kluba, a plan nam je da u budući sponzorski pul uklučimo naše poslovne partnere, kompanije sa kojima smo svojevremeno činili Poslovni klub Fudbalskog kluba Vojvodina", rekao je Zbiljić novinarima, po završetku večerašnje sednice Upravnog odbora.

Zbiljić je kazao da se koncept Poslovnog kluba, odnosno pula sponzora pokazao kao izuzetno uspešan, te da je cilj da u Odbojkaškom klubu zaživi takav koncept i dodao da očekuje da će narednih dana sponzorskom pulu OK Vojvodina pristupiti kompanije poput Industrije mesa "Matijević", "Galens invest", "Karin komerc" i druge.

Po rečima Zbiljića OK Vojvodina je sportski brend koji je svoj kvalitet potvrdio kroz 14 osvojenih titula državnog šampiona, isto toliko trofeja u takmičenju za nacionalni kup, dva puta osvajanjem trećeg mesta u Kupu evropskih šampiona i osvajanjem šampionskog pehara u Evro čeledndž kupu, a budući sponzorski pul će, kako je naglasio, pomoći da se niska veklikih rezultatskih uspeha nastavi i u budućnosti.

Član Upravnog odbora OK Vojvodina Vladimir Šiška je rekao da činjenica da će "Energotehnika Južna Bačka" uz generalnog sponzora "NS seme" pomoći finasiranje kluba ima veliki značaj za budućnost OK Vojvodina čiji je cilj da i dalje zadrži vodeću ulogu u srpskoj odbojci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.