ZAVODLJIVOST JUŽNE AMERIKE Pogledajte navijačice zbog kojih je fudbal bio u drugom planu /FOTO/

Izvor: 011vodič.com, 04.Jul.2019, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVODLJIVOST JUŽNE AMERIKE Pogledajte navijačice zbog kojih je fudbal bio u drugom planu /FOTO/

Foto: Tanjug/AP Pogledaj galeriju Kopa Amerika je specifično takmičenje, u Južnoj Americi nije bitno biti samo prvi, već biti i najbolji. I to najbolji u svemu što radiš: napraviti dribling više, postići gol sa veće daljine, ma šta sve ne. A na tribinama se vodi rad za sebe, bitno je biti najlepši. Neke devojke prosto ostavljaju bez teksta, lepotice koje su pokazale sve svoje kvalitete, ali i privrženost timu. Bilo je tu suza, besa, ali i neopisive radosti. Uostalom pogledajte i sami: >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Čuvena Larisa Rikelme, bez nje nije ni moglo da prođe Da li čudi što je Brazil imao ovakvu podšku Peru nije morao da brine uz nju Nejmar je imao vreme za navijače Pogledaj galeriju More
The post ZAVODLJIVOST JUŽNE AMERIKE Pogledajte navijačice zbog kojih je fudbal bio u drugom planu /FOTO/ appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.