ZADNJE STRANE DNEVNIH NOVINA: Prelistavanje sportske štampe za 16. maj!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Maj.2017, 06:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZADNJE STRANE DNEVNIH NOVINA: Prelistavanje sportske štampe za 16. maj!

Sportske strane dnevnih novina za utorak obimno se bave najaktuelnijom temom: završnicom fudbalske Superlige.

U fokusu su kontroverze u vezi sa delegiranjem sudija za najvažniji meč u kome se sastaju Radnički i Partizan koji će, kako stvari stoje, posmatrati i specijalna izvidnica iz UEFA kako bi duel protekao u najboljem redu.

O tome pišu "Večernje novosti" koje prenose reakcije iz oba tabora posle saznanja da će utakmicu na "Čairu" suditi arbitar Zoran >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Široki, za koga jedni tvrde da je "zvezdaš", a ovi drugi da je "partizanovac", što je dodatno podgrejalo ionako rasplamsale strasti pred sam kraj šampionata.

Na istoj strani stoji i podsećanje da će crno-beli u Nišu biti bez komande trenera Marka Nikolića koji je suspendovan kao i izjava sportskog direktora Partizana Ivice Ilieva na poslednja dešavanja.

Foto: Reprint

Večernje novosti

Foto: Reprint

Kurir

Foto: Reprint

Informer

Foto: Reprint

Srpski telegraf

Foto: Reprint

Blic

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Fudbal,   Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.