MUP objavio fotografiju osumnjičenog za kojim traga u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2024, 15:24

MUP objavio fotografiju osumnjičenog za kojim traga u Novom Sadu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu objavili su fotografiju muškarca za kojim tragaju, zbog sumnje da je 3. maja u Novom Sadu pretukao 47-ogodišnjeg muškarca.
On se sumnjiči za krivično delo teška telesna povreda, saopšteno je iz Policijske uprave u Novom Sadu.
Sumnja se da je, 3. marta, u Jevrejskoj ulici, on udario pesnicom četrdesetsedmogodišnjeg Novosađanina i naneo mu tešku telesnu povredu.
Uprava je ovim putem pozvala građane koji prepoznaju osumnjičenog ili imaju informacije o njegovom boravku i kretanju da se jave Policijskoj upravi u Novom Sadu, pozivom na brojeve telefona 064 892 4056 ili 192....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Policija traga za muškarcem sa fotografije, teško povredio 47-godišnjeg Novosađanina

Izvor: Luftika.rs, 16.Maj.2024

Novosadska policija traga za muškarcem osumnjičenim za nanošenjem teških telesnih povreda drugom licu.. Naime, sumnja se da je ovaj muškarac 3. marta ove godine udario pesnicom četrdesetsedmogodišnjeg Novosađanina i naneo mu tešku telesnu povredu.. Policija poziva građane koji prepoznaju osumnjičenog...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.