Manifestacija Tour de Fruška 25. i 26. maja u Vrdniku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2024, 15:24

Manifestacija Tour de Fruška 25. i 26. maja u Vrdniku

Sportsko-rekreativna manifestacija "Tour de Fruška" biće održana 25. i 26. maja u Vrdniku, najavljeno je na današnjoj konferenciji u Info-centru Turističke organizacije Vojvodine.
Ta manifestacija će biti održana pod pokroviteljstvom Pokrajinske vlade, Grada Novog Sada, Opštine Irig, Nacionalnog parka "Fruška gora" i mnogobrojnih sponzora, saopšteno je iz Pokrajinske vlade.
Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta je istakao da "Tour de Fruška" treba da bude brend naše zemlje.
"Iz godine u godinu imamo sve više sadržaja i učesnika. Uspeli smo da ostvarimo ono što smo zacrtali od prvog dana, a to je da opštinu Irig, AP Vojvodinu i zemlju Srbiju pozicioniramo na mapi evropskog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.