Venger ne da Fabregasa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2010, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger ne da Fabregasa

LONDON -

Trener engleskog fudbalskog premijerligaša Arsenala Arsen Venger stavio je tačku na nagađanja oko prelaska Španca Franceska Fabregasa u Barselonu, poručivši da je kapiten londonskog kluba neophodan ekipi sa kojom ima ugovor do 2015. godine, prenose danas ostrvski mediji.

"Cesk je dokazao svoju privrženost Arsenalu i nagađanja španskih medija, intenzivirana nakon što je "crvena furija" osvojila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << trofej na šampionatu u Južnoj Africi, ostaće za sada na nivou želja", naveo je francuski fudbalski stručnjak.

Venger je podsetio da nije krio svoju želju da Fabregas, koji je u Arsenal došao 2003. kao 16.godišnjak iz "Barselonine akademije", ostane u klubu čiji je menadžer još od 1996. i sa kojim je kao prvi strani trener u Engleskoj osvojio duplu krunu 2004. godine.

"Fabregas je kapiten i veoma nam je važan, što smo mu jasno stavili do znanja ne želeći da se obaziremo na ponude drugih klubova", zaključio je najtrofejniji trener u istoriji Arsenala.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Venger: "Fabregas ostaje"

Izvor: B92, 18.Jul.2010

Menadžer engleskog fudbalskog premijerligaša Arsenala Arsen Venger stavio je tačku na nagađanja oko prelaska Španca Seska Fabregasa u Barselonu...Venger je poručio da je kapiten londonskog kluba neophodan ekipi sa kojom ima ugovor do 2015. godine, prenose ostrvski mediji..."Sesk je dokazao svoju...

Nastavak na B92...

Venger: Fabregas neophodan Arsenalu

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jul.2010

Trener engleskog fudbalskog premijerligaša Arsenala Arsen Venger stavio je tačku na nagađanja oko prelaska Španca Franceska Fabregasa u Barselonu, poručivši da je kapiten londonskog kluba neophodan ekipi sa kojom ima ugovor do 2015. godine, prenose danas ostrvski mediji..."Cesk je dokazao svoju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Venger ne da Fabregasa, Anćeloti čuva Ešlija Kola

Izvor: Danas, 18.Jul.2010

Menadžer engleskog premijerligaša Arsenala Arsen Venger ne želi da polemiše na temu odlaska Seska Fabregasa sa Emirejtsa. Francuski stručnjak je poručio da je kapiten londonskog kluba neophodan ekipi sa kojom ima ugovor do 2015. godine.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.