Venger: Fabregas neophodan Arsenalu

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jul.2010, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger: Fabregas neophodan Arsenalu

Trener engleskog fudbalskog premijerligaša Arsenala Arsen Venger stavio je tačku na nagađanja oko prelaska Španca Franceska Fabregasa u Barselonu, poručivši da je kapiten londonskog kluba neophodan ekipi sa kojom ima ugovor do 2015. godine, prenose danas ostrvski mediji.

"Cesk je dokazao svoju privrženost Arsenalu i nagađanja španskih medija, intenzivirana nakon što je "crvena furija" osvojila trofej na šampionatu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Južnoj Africi, ostaće za sada na nivou želja", naveo je francuski fudbalski stručnjak.

Venger je podsetio da nije krio svoju želju da Fabregas, koji je u Arsenal došao 2003. kao 16.godišnjak iz "Barselonine akademije", ostane u klubu čiji je menadžer još od 1996. i sa kojim je kao prvi strani trener u Engleskoj osvojio duplu krunu 2004. godine.

"Fabregas je kapiten i veoma nam je važan, što smo mu jasno stavili do znanja ne želeći da se obaziremo na ponude drugih klubova", zaključio je najtrofejniji trener u istoriji Arsenala.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.