Veljko Paunović u Panatinaikosu

Izvor: TV Arena Sport, 03.Nov.2015, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljko Paunović u Panatinaikosu

Trener koji je mladu fudbalsku reprezentaciju Srbije doveo do planetarne titule ove godine na Novom Zelandu na korak je da postane šef stručnog štaba Panatinaikosa, javljaju grčki mediji.

Prvi kontakt "zelenih" sa 38-godišnjim srpskim stručnjakom je ostvaren i posle njega u Atini vlada optimizam jer je razgovor sa Paunovićem tekao u smeru realizacije dogovora.

U narednih 48 sati Paunović bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << da stigne u prestonicu Grčke na završne razgovore posle kojih se očekuje promocija mladog stručnjaka na klupi Panatinaikosa.

Ukoliko se uspostavi saradnja, Srbin će voditi PAO već u sledećem kolu protiv Atromitosa, dok ga za menje od tri nedelje očekuje okršaj, verovatno i ključni u šampionatu Grčke, sa Olimpijakosom.

Direktan prenos Lige Evrope, u multiprenosu i meč Krasnodar - PAOK pogledajte na Arena Sport 2 kanalu u četvrtak 5. novembra od 19 časova.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.