Veljko Paunović glavni kandidat za klupu Panatinaikosa!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Nov.2015, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljko Paunović glavni kandidat za klupu Panatinaikosa!

Prema informacijama grčkih medija, talentovatni stručnjak je pretekao Miroslava Đukića i Paula Benta

Dugo je doskorašnji selektor zlatne omladinske reprezentacije Srbije Veljko Paunović figurirao kao mogući naslednik Zorana Milinkovića u Partizanu, španski mediji su talentovanog stručnjaka selili na Pirinejsko poluostrvo, odnosno Almeriju i Hetafe, a on će karijeru najverovatnije nastaviti u Panatinaikosu!

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Grčki mediji plasirali su pravu bombastičnu vest u kojoj se ističe da je prvi čovek Zelenih Janis Alafuzos „flertovao“ sa Paunovićem, da bi se nedugo zatim na društvenim mrežama „odao“ tako što je počeo da prati srpskog stručnjaka.

Paunović je, prema informacijama koje je plasirala grčka Gazeta, pretekao Miroslava Đukića i Paula Benta na mestu šefa struke Panatinaikosa, a stavljanje parafa i ozvaničenje saradnje trebalo bi da usledi vrlo brzo.

Podsetimo, Paunović je pre samo nekoliko meseci postao šampion sveta zajedno sa svojom omladinskom selekcijom, posle čega je usledila eksplozija interesovanja različitih klubova za njega.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.