Izvor: Blic, 26.Maj.2024, 18:50

MUŽ POSLANICE EVROPSKOG PARLAMENTA NAĐEN MRTAV Policija ga zatekla u automobilu sa trakom oko vrata: "Ubili su mog anđela!"

Anđelo Onorato, suprug italijanske evroposlanice Frančeske Donato, pronađen je mrtav u svom automobilu u Palermu. Iako se uzrok smrti još utvrđuje, Frančeska Donato se odmah oglasila porukom: "Ubili su mog muža Anđela".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"AKO MI SE NEŠTO DESI, ZOVITE NJEGA" Suprug evroposlanice nađen mrtav u automobilu, ostavio i misterioznu poruku

Izvor: Blic, 27.Maj.2024, 11:14

Porodica Anđela Oronata sigurna je da 55-godišnjak nije izvršio samoubistvo. Suprug italijanske evroposlanice Frančeske Donato pronađen je mrtav u svom automobilu u Palermu u subotu. Nakon uviđaja, policija na telu nije pronašla tragove nasilne smrti. Ali Frančeska i njena 20-godišnja ćerka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.