Izvor: HotSport.rs, 03.Nov.2015, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRONAŠAO ANGAŽMAN: Paunović preuzima PAO?

Kako stoje stvari, zlatni selektor U20 reprezentacije Srbije sa Mundijalita u Novom Zelandu, Veljko Paunović, nalazi se vrlo blizu angažmana u atinskom Panatinaikosu.

Prema podacima grčkim medija mladi i perspektivni stručnjak spominje se kao prva opcija za zamenu  Janisa Anastasijua, sadašnjeg šefa struke “Zelenih” iz Atine. Panatinaikos je trenutno drugi na tabeli grčkog prvenstva, ali sa čak osam bodova deficita u odnosu na vodeći Olimpijakos.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Pojedini grčki mediji tvrde da bi to bio jedinstven slučaj da fudbalsku i košarkašku sekciju PAO vode srpski sturčnjaci pošto se na čelu košarkaškog kluba nalazi selektor Srbije, Aleksandar Đorđević.
Kao što je poznato, Veljko Paunović se u poslednje vreme dovodio u vezu sa preuzimanjem FK Partizan, ali je poverenje u Humskoj ukazano Ljubinku Druloviću.
 
The post PRONAŠAO ANGAŽMAN: Paunović preuzima PAO? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veljko Paunović glavni kandidat za klupu Panatinaikosa!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Nov.2015

Prema informacijama grčkih medija, talentovatni stručnjak je pretekao Miroslava Đukića i Paula Benta..Dugo je doskorašnji selektor zlatne omladinske reprezentacije Srbije Veljko Paunović figurirao kao mogući naslednik Zorana Milinkovića u Partizanu, španski mediji su talentovanog stručnjaka...

Nastavak na MozzartSport.com...

Paun se seli u Atinu?!

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2015

Dugo se u medijima spekuliše gde će selektor naših zlatnih ''Orlića'' nastaviti karijeru, a kako sada stvari stoje, najbliži je Atini...Naime, ''Blic'' je danas preneo svoja najnovija saznanja da je Veljko Paunović u pregovorima sa čelnicima Panatinaikosa, od kojih je dobio konkretnu ponudu da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.