Uživo: Ofanzivni Arsenal protiv Milana, Lazović sa klupe gleda Benfika - Zenit

Izvor: Blic, 06.Mar.2012, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Ofanzivni Arsenal protiv Milana, Lazović sa klupe gleda Benfika - Zenit

U utorak će postati poznati prvi četvrtfinalisti evropske fudbalske Lige šampiona. Arsenal će pokušati da pred svojim navijačima nadoknadi poraz od 4:0 protiv Milana, a Benfika poraz od Zenita sa 3:2. Oba meča možete uživo pratiti uz tradicionalni Blicsport.rs prenos iz minuta u minut.

20:32 - Sastavi za meč u Lisabonu

Benfika će protiv Zenita zaigrati sa sledećom jedanaestorkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na terenu: Artur, Emerson, Luizao, Maksi Pereira, Žardel, Havi Garsija, Bruno Cezar, Gaitan, Vicel, Oskar Kardozo i Rodrigo, dok svoju šansu sa klupe čekaju Eduardo, Miguel Vitor, Kapdevila, Nolito, Nemanja Matić, Nelson Oliveira i Saviola.

Za Zenit nastupaju: Malafejev, Anjukov, Krišito, Lomberts, Hubočan, Širokov, Zirjanov, Semak, Denisov, Bistrov i Keržakov, a rezerve su Ževnov, Bruno Alveš, Fajzulin, Danko Lazović, Husti, Bukarov i Kanunikov.

20:31 - Sastavi za meč u Londonu

Za Arsenal protiv Milana nastupaju: Ščešnji, Sanja, Vermalen, Koščielni, Gibs, Rosicki, Song, Van Persi, Volkot, Okslejd-Čembrlen i Žervinjo, dok su na klupi ostali Fabijanski, Đuru, Dženkinson, Oguzan, Ju-Jong, Šamak i Mikel.

Sa druge strane, Milan će nastupiti u sastavu: Abijati, Mekses, Mesba, Abate, Silva, Van Bomel, Noćerino, Emanuelson, Ibrahimović, Robinjo i El Šaravi, dok su među rezervama Amelija, Roma, Bonera, Akvilani, Ganc, Zambrota i Jepes.

20:30 - Krećemo!

Dobro veče i dobrodošli na novi Blicsport.rs prenos iz minuta u minut! Ovoga puta zajedno sa vama pratimo prve revanš mečeve osmine finala Lige šampiona: Arsenal dočekuje Milan, koji je pred svojom publikom deklasirao "tobžije" sa 4:0, a Benfika će probati da nadoknadi 3:2 iz prvog meča sa Zenitom koji je uspeo da ostvari trijumf u Sankt Peterburgu.

Podsećamo vas da i ovoga puta vaše najbolje komentare, kao i tvitove koji sadrže #ligasampiona možemo da ubacimo u naš Blog uživo, zato nam se pridružite u vrhunskom fudbalu i uživanju koje je uz njega neizbeženo. Krećemo!

Povezane vesti: Arsenal u nemogućoj misiji protiv Milana, Zenit brani gol prednosti u Lisabonu Pato se ponovo povredio, propušta revanš sa Arsenalom Novak podržao Milan sa tribina, Ibra mu poklonio dres /video/ Ibrahimović: Bili smo briljantni, ne pobeđuje se Arsenal 4:0 svaki dan Venger: Bili smo katastrofalni, kao i teren u Milanu
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Dodela Oskara 2013

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Benfika - Zenit 0:0, Arsenal vodi sa 2:0 protiv Milana, da li je na pomolu čudo?

Izvor: Blic, 06.Mar.2012

U utorak će postati poznati prvi četvrtfinalisti evropske fudbalske Lige šampiona. Arsenal će pokušati da pred svojim navijačima nadoknadi poraz od 4:0 protiv Milana, a Benfika poraz od Zenita sa 3:2. Oba meča možete uživo pratiti uz tradicionalni Blicsport.rs prenos iz minuta u minut...21:33...

Nastavak na Blic...

Iz minuta u minut: Benfika - Zenit 2:0, Arsenal - Milan 3:0

Izvor: Blic, 06.Mar.2012

U utorak su postali poznati prvi četvrtfinalisti evropske fudbalske Lige šampiona. Arsenal je pobedio ekipu Milana sa 3:0, ali to mu nije bilo dovoljno da nadoknadi poraz od 4:0 iz Italije, a Benfika je sa 2:0 eliminisala Zenit koji je u prvom duelu slavio sa 3:2. Pogledajte kako je izgledao tradicionalni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.