U Malmu ubijen Elvis C. porijeklom iz BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Feb.2015, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Malmu ubijen Elvis C. porijeklom iz BiH

Tridesetogodišnji Elvis C., porijeklom iz Bosne i Hercegovine, ubijen je u petak naveče ispred prodavnice u Malmu (Švedska).

Prema riječima svjedoka Elvis C. je napadnut nožem nakon što je opomenuo nepoznate mladiće da prestanu sa pravljenjem nereda ispred prodavnice slatkiša na trgu Söderkulla.

"Teško mi je jer ne znam šta se zapravo desilo. Moj sin je bio divan čovjek sa zlatnim srcem, volio je djecu i učio ih je da igraju fudbal. Želim znati šta je bilo...", >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << rekla je Elvisova majka, a prenosi švedski portal Aftonbladet.

Milenka Palac, vlasnica obližnje pizerije rekla je da je Elvis bio dobar čovjek koji je druge često uvjeravao da ne odustaju i da se ne predaju lošim uticajima.

Počinioci ubistva još uvijek nisu identifikovani. Prema riječima svjedoka, Elvisa su napale najmanje dvije osobe koje su se nakon napada uputile u nepoznatom pravcu, prenosi Klix.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bošnjak ubijen u Malmeu, ubice na slobodi

Izvor: SandzakPress.net, 17.Feb.2015, 10:41

Švedska – Tridesetogodišnji Elvis C. izboden je nasmrt u švedskom gradu Malmeu u petak. Prema pisanju portala Aftonbladet. se, njegovi očajni roditelji su apelovali na svakoga ko zna nešto više o događaju da se javi policiji. “Samo želim znati šta se dogodilo”, kaže njegova majka. Policija...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.