(VIDEO) KOBNA OPOMENA ZBOG NEREDA: Nasilnici nožem izboli Bosanca (31) u Malmeu

Izvor: Kurir, 17.Feb.2015, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) KOBNA OPOMENA ZBOG NEREDA: Nasilnici nožem izboli Bosanca (31) u Malmeu

Elvis C. je napadnut nožem nakon što je opomenuo nepoznate mladiće da prestanu sa pravljenjem nereda ispred prodavnice slatkiša, koji su zatim pobegli

MALME - Tridesetogodišnji Elvis C., poreklom iz Bosne i Hercegovine, ubijen je u petak uveče ispred prodavnice u švedskom gradu Malmeu.

Prema rečima svedoka, Elvis C. je napadnut nožem nakon što je opomenuo nepoznate mladiće da prestanu sa pravljenjem nereda ispred prodavnice slatkiša na trgu Söderkulla. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

“Teško mi je, jer ne znam šta se zapravo desilo. Moj sin je bio divan čovek sa zlatnim srcem, voleo je decu i učio ih je da igraju fudbal. Želim znati šta je bilo”, rekla je Elvisova majka, a prenosi švedski portal Aftonbladet.

Milenka Palac, vlasnica obližnje picerije rekla je da je Elvis bio dobar čovek koji je druge često uveravao da ne odustaju i da se ne predaju lošim uticajima.

Počinioci ubistva još nisu identifikovani. Prema rečima svedoka, Elvisa su napale najmanje dve osobe koje su se nakon napada uputile u nepoznatom pravcu.

“Istražni organi još uvek ne mogu odavati informacije, ali stupili smo u kontakt sa svedocima i još tražimo sagovornike koji bi nam mogli otkriti više”, rekla je Linda Pleym, portparolka policije u Malmeu.

(Blic-portal.com/ Aftonbladet)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.