Izvor: MozzartSport.com, 29.Apr.2021, 23:15

TREĆA SMENA: Prštaće u Libertadoresu i Sudamerikani, Mezenga kralj prvenstva Paulista, Jokić sprema osvetu Reptorsima

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

RASING – SPORTING KRISTAL, 23.55

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U Grupi E Kopa Libertadores u prvom meču drugog kola u Aveljanedi na stadionu Huan Domingo Peron Rasing dočekuje peruanski Sporting Kristal. Jasno je da su Sao Paulo i Rasing favoriti za osminu finala Kopa Libertadores iz ove grupe. Sporting >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Kristal igra odlično u Peruu, vezao je pet pobeda, ali najjače klupsko takmičenje Južne Amerike je ipak nešto drugo, konkurencija je mnogo jača. Na klupi Rasing sedi Huan Antonio Pici, nekadašnji argentinski reprezentativac. Na meču protiv Kolona u Liga kupu Argentine povredio se Tomas Čankalaj i njega najverovatnije neće biti u timu. I argentinski klubovi imaju problem s virusom korona. Matijas Rohas je u karantinu, dok se Masimilijano Kuadra oporavio od bolesti. Od korone su zaraženi i neki Picijevi pomoćnici.

UNIVERSIDAD KATOLIKA – ARGENTINOS JUNIORS, 23.55

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Šampion Čilea Universidad Katolika sa novim trenerom Gustavom Pojetom startovao je sezonu u Libertadoresu porazom u Kolumbiji od Atletiko Nasionala iz Medeljina (0:2), a u Santijago de Čile stiže Argentinos Juniors. Tim iz Buenos Ajresa na premijeri je bio bolji od urugvajskog prvaka Nasionala iz Montevidea sa 2:0. Domaćin je pod imperativom pobede ako želi da se uključi za jedno od prva dva mesta u grupi. Gosti će teško do četvrtinala Liga kupa Argentine. Imaju u tom takmičenje četiri vezana remija. Universidad Katolika ima tri pobede i poraz u prvenstvu Čilea, a osvojio je i Superkup ove zemlje posle pobede sa 4:2 protiv gradskog rivala Kola Kola. Pojet najveće nade polaže u prošle sezone prvog strelca Čilea., Argentina Fernanda Zampedrija koji na startu ove nije tako ubojit.

KORINTIJANS – PENJAROL, 00.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Duel nekadašnjih šampiona Južne Amerike koji su posle slabih sezona u nacionalnim prvenstvima morali da se zadovolje igranjem u drugorangiranom takmičenju u Južnoj Americi, Kopa Sudamerikani. Tim iz Montevidea je na premijeri grupne faze bio ubedljiv na svom stadionu protiv peruanskog Uankaja, dok je ekipa iz Sao Paula u gostima odigrala bez golova sa River Plejtom, ali ne onim argentinskim nego timom istog imena iz Paragvaja. Korintijans je za vikend pobedio Santos sa 2:0 u šampionatu Paulista i napravio dobru uvertiru za meč sa Penjarolom.

HORHE VILSTERMAN – BOLIVAR, 00.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Bolivijski obračun u drugorangiranog takmičenju na tlu Južne Amerike. Domaćin je u užasnoj formi, ima tri vezana poraza. Prošle nedelje je poražen od Seare u Brazilu sa 3:1 na startu Sudamerikane. Bolivar je pobedio Arsenal Sarandi na svom stadionu na nadmorskoj visini od 3.598 metara. Najveći klub u Boliviji nije pobedio Vilsterman na četiri vezane utakmice u prvenstvu ove južanoameričke države.

SAO PAULO – RENTISTAS, 02.00

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Argentinski stručnjak Ernan Krespo preporodio je Sao Paulo ove godine. Trikolori su vezali sedam pobeda. Prošle nedelje je tim s Morumbija slavio u gostima protiv Sporting Kristal sa 3:0 na startu Kopa Libertadores, a u svojoj grupi prvenstva Paulista je ubedljivo prvi. Na Morumbiju stiže Rentistas, urugvajski tim koji je početkom meseca igrao za objedinjenu titulu u nacionalnom prvenstvu, ali je Nasional bio bolji. Na startu takmičenje tim iz Montevideo izvukao je remi sa argentinskim Rasingom (1:1). Krespo za duel sa urugvajskim timom ne može da računa na suspendovanog Lea i povređenih Edera i Gabrijela Sara. Rentistas vodi s klupe najmlađi trener u ovom takmičenje Marton Varini koji ima samo 29 godina.

LANUS – GREMIO, 02.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Jedan od derbija kola je duel argentisnkog i brazilskog tima. Biće to obračun i dvojice veterana koji su i u poznim igračkim godinama ključni igrači svojih klubova. Lanus predvodi veteran Hose Sand, a na drugoj strani uzdanica Gremija je Dijego Souza. Tim iz Porto Algrea je iznenađujuće ispao od ekvadorskog Independijete del Valjea u kvalifikacijama za Kopa Libertadores, pa mora da se zadovolji sa ovim utešnim takmičenjem.

FEROVIJARIJA – SANTO ANDRE, 03.15

(Fudbal, Paulista)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ove noći snage u okviru zaostalog sedmog kola šampiona Palista snage će da odmere Ferovijarija i Santo Andre. Fero zauzima drugo mesto u Grupi B sa 11 bodova, a za vratom mu diše Ponte Preta koja je samo korak udaljena. Sa druge strane, Santo Andre je poslednjeplasiran u Grupi A sa šest osvojenih bodova, ali još nije bez šansi za mesto u plej-ofu, jer mu Inter de Limeira beži tri boda. Ferovijarija u svojim redovima ima trenutno najboljeg strelca takmičenja. Radi se o Brunu Mezengi, pre 10 godina napadača Crvene zvezde, koji igra dobro pod palicom trenera Elana, nekadašnjeg asa Šahtjora, Mančester Sitija i Galatasaraja. Ovaj veteran postigao je pet pogodaka u šampionatu Paulista.

DENVER NAGETS – TORONTO REPTORS, 03.00

(Košarka, NBA liga)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Bliži se kraj ligaškog dela sezone u NBA ligi, a timovi se bore za što bolje startne pozicije pred plej-of. Nagetsi sa Nikolom Jokićem, glavnim kandidatom za laskavu nagradu MVP sezone, dočekuju u Koloradu Toronto, šampiona iz 2019. godine, koji se grčevito bori za mesto u doigravanju u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Denver je vezao tri pobede, a mogao bi da pretekne šampiona Lejkerse i da startuje s mesta broj 3 u plej-ofu u Zapadnoj konferenciji. Pre nešto više od mesec dana kanadski tim je u Tampi pobedio Nagetse čak sa 135:111. Sada je prilika za revanš.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Paulista: Palmeiras žrtvuje krunu zbog kontinentalne elite, Bruno Mezenga napada Santo Andre

Izvor: MozzartSport.com, 29.Apr.2021

Verdao usled gustog rasporeda prinuđen da igra sa rezervama protiv Inter de Limeire..Primiče se kraj u brazilskom državnom šampionatu Paulista, a za sada su samo Korintijans i Sao Pualo obezbedili prolaz u nokaut fazu. Branilac titule Palmeiras nije blistao u dosadašnjem toku kampanje, ali još...

Nastavak na MozzartSport.com...

TREĆA SMENA: Ključa u Argentini i Meksiku, Bogdanova Atlanta pred teškim zadatkom, poslastica za noćobdije u Arizoni

Izvor: MozzartSport.com, 30.Apr.2021, 22:57

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći..KOLON - ARSENAL SARANDI, 02.00..(Fudbal, Argentina - Liga kup)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Kolon je prvi na tabeli Grupe A, ali pred poslednje kolo prve faze nije siguran putnik u plej-of. Zato je pobeda nad otpisanim...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.