Suares: Fudbal nije fer

Izvor: B92, 02.Nov.2014, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suares: Fudbal nije fer

Fudbaler Barselone Luis Suares bio je frustriran posle poraza katalonskog kluba od Selte i istakao je da smatra da fudbal nije fer.

Urugvajac je u subotu odigrao prvi meč za Barselonu na „Nou kampu“, a uprkos tome što su Katalonci imali veliki broj šansi poraženi su sa 1:0 i tako propustili šansu da se vrate na čelo Primere. Barselona sada ima dva boda manje od vodećeg Reala, isto kao i Sevilja koja tek igra meč desetog kola.

Imam gorak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ukus jer ovo nije dobar rezultat za nas. Vreme je da podignemo glave i nastavimo dalje. Kada lopta jednostavno neće da uđe u gol, onda i ne uđe, a njihov golman je bio sjajan. Imali smo veliki broj šansi i on ih je sve zaustavio. Fudbal nije fer”, rekao je Suares.

Suaresu je to bila druga utakmica u Primeri u dresu Barselone, pošto je debitovao prošlog vikenda u porazu od Reala, a uprkos porazu istakao je da polako ulazi u ritam.

Osećam sam se bolje nego pre nekoliko dana. U Madridu sam se osećao dobro u prvom poluvremenu, dok sam u drugom bio veoma umoran. Utakmica sa Espanjolom u Superkupu Katalonije pomogla mi je da uđem u ritam. Od sve tri utakmice, tokom ove sam se osećao najkomotnije sa loptom, a i taktički. Osećam se dobro i tim se borio do kraja. Više volim ovakve utakmice, sa dosta šansi. Selta je odigrala dobru utakmicu, pritisli su nas, a mi smo znali da su oni izuzetno jaki”, naglasio je Suares.

Suares je istakao da se sada raduje narednim utakmicama, posebno duelu u Ligi šampiona sa Ajaksom, čije je boje branio pre nego što je prešao u Liverpul, a potom Barselonu ovog leta.

Naša poruka navijačima, koji nastavljaju da veruju u nas, je jasna – mi smo prvi koji žele da promene ovu situaciju i daju im razloga za radost u narednim utakmicama, kao i da pokažemo ko smo. Zahvalan sam Ajaksu i što se vraćam tamo. To je tim koji mi je dao mnogo i pomogao mi je da budem bolji”, istakao je Suares.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.