Primera: Rodrigesova lepotica, Ronaldova štikla i kreativni Benzema za trijumf Reala

Izvor: Sportal.rs, 01.Nov.2014, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Rodrigesova "lepotica", Ronaldova "štikla" i kreativni Benzema za trijumf Reala

Fudbaleri Real Madrida nisu imali preterano težak posao u 10. kolu Primere. Izabranici Karla Anćelotija ubedljivo su slavili protiv Granade u gostima - 4:0. "Kraljevski klub" je već u drugom minutu došao do vođstva. Karim Benzema se probio po desnoj strani i ostavio na "povratnu" Kristijanu Ronaldu koji je oštrim šutem poslao loptu u suprotan golmanov ugao.

Hames Rodriges je pola časa kasnije duplirao prednost svog tima, i to kako! Opet je Benzema učestvovao u akciji koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << je prethodila golu Reala. Francuz je atraktivno asistirao Kolumbijcu na ivici desne strane Granadinog šesnaesterca, a ovaj je, bez mnogo razmišljanja, raspalio levom nogom po lopti, koja je dobila čudnu putanju i završila u gornjem levom uglu gola domaćih.

Sjajan Rodrigesov pogodak pogledajte OVDE

Madriđani su postigli treći gol desetak minuta nakon pauze. Ronaldo je "štiklom" proigrao Benzemu i ujedno proturio protivničkom igraču loptu između nogu, a ovaj ju je desnom nogom smestio u gol i tako stavio tačku na svoju sjajnu partiju (gol i dve asistencije).

Tim iz španske prestonice postavio je konačan rezultat u 87. minutu kada je Rodriges, posle jedne od kontri, na Ronaldovo dodavanje, a uz malu pomoć Granadine odbrane, sa pola metra ubacio loptu u mrežu.

Real posle ovog kola zauzima vodeće mesto sa 24 poena, dok je Granada 14. sa devet bodova.

Primera, 10. kolo:

Subota:

Granada - Real Madrid 0:4

(Ronaldo 2, Rodriges 31, 87, Benzema 54)

Atletiko Madrid - Kordoba 18:00

Barselona - Selta 20:00

Real Sosijedad - Malaga 22:00

Nedelja:

Atletik Bilbao - Sevilja 12:00

Viljareal - Valensija 17:00

Levante - Almerija 19:00

Elče - Espanjol 21:00

Ponedeljak:

Rajo Valjekano - Eibar 20:45

Petak:

Deportivo La Korunja - Hetafe 1:2

(Poštiga 80 - Fabri 35. ag, Lafita 46)

(Tekst: Nemanja Banović, Beta/AP/Daniel Tejedor)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Real ubedljiv u Granadi

Izvor: Press, 01.Nov.2014

Fudbaleri madridskog Reala pobedili su danas u gostima ekipu Granade sa 4:0 (2:0) u 10. kolu španske Primere. . Real je ovim trijumfom izbio na prvo mesto na tabeli, sa dva boda više u odnosu na Barselonu, ali i mečom više......

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.