Real ubedljiv u Granadi, Selta šokirala Barsu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2014, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real ubedljiv u Granadi, Selta šokirala Barsu

Fudbaleri madridskog Reala pobedili su danas u gostima ekipu Granade sa 4:0 (2:0) u 10. kolu španske Primere.

Real je ovim trijumfom izbio na prvo mesto na tabeli, sa dva boda više u odnosu na Barselonu, ali i mečom više.

Već posle pola sata igre tim Karla Anćelotija je imao dva gola prednosti preko Kristijana Ronalda i DŽejmsa Rodrigeza. U nastavku se Kolumbijac još jednom upisao u strelce, kao i Karim Benzema.

Kraljevski klub je posle slabog starta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Primeri vezao šest pobeda u nizu, u kojima su postigli impresivna 33 gola.

Fudbaleri Selte iz Viga napravili su veliko iznenađenje pobedom na Nou Kampu nad Barselonom sa 1:0, a gol odluke postigao je Hoakin Larivej u 55. minutu.

Prosto je nemoguće šta su sve napadači katalonskog tima promašili na ovom meču. Nejmar, Lionel Mesi i Luis Suarez imali su nekoliko odličnih prilika, prečka golmana Selte Serhija Alvareza tresla se tri puta i lopta jednostavno nije htela u mrežu gostiju.

Junak meča je svakako pomenuti Alvarez, ali sjajnu partiju pružio je mladi reprezentativac Srbije Nemanja Radoja koji je odigrao svih 90 minuta.

Atletiko Madrid bio je siguran na domaćem terenu protiv Kordobe, srpskog trenera Miroslava Đukića. Aktuelni šampion Španije postigao je četiri gola, a najbolji pojedinac meča bio je Antoan Grizman koji je postigao dva gola, uz dve asistencije.

Rezultati i strelci:

Granada - Real 0:4 (Ronaldo 2, Rodrigez 31, 87, Benzema 54)

Atletiko Madrid - Kordoba 4:2 (Luso 43, Grizman 58, Mandžukić 52, Raul Garsija 82. - Gilas 53, 87)

Barselona - Selta 0:1 (Larivej 55)

Juče:

Deportivo - Hetafe 1:2

Večeras:

Real Sosijedad - Malaga (22)

Sutra:

Atletik Bilbao - Sevilja (12)

Viljareal - Valensija (17)

Levante - Almerija (19)

Elče - Espanjol (21)

Ponedeljak:

Rajo Valjekano - Eibar (20.45)

Tabela: Real Madrid 24, Atletiko Madrid 23, Barselona i Sevilja po 22, Valensija 20, Selta 19, itd.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Real slavio u gostima

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Nov.2014

GRANADA - Fudbaleri madridskog Reala pobjedili su danas u gostima ekipu Granade sa 4:0 (2:0) u 10. kolu španske Primere...Real je ovim trijumfom izbio na prvo mjesto na tabeli, sa dva boda više u odnosu na Barselonu, ali i mečom više...Već posle pola sata igre tim Karla Anćelotija je imao dva gola...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.