Serija A - Ronaldo ne može sam, Đenovljani uzeli prvi bod šampionu Italije! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2018, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Ronaldo ne može sam, Đenovljani uzeli prvi bod šampionu Italije! (video)

Iznenađenje i u Torinu.

U devetom kolu italijanske Serije A videli smo još jedno iznenađenje pošto je Juventus uspeo da osvoji samo bod na svom terenu protiv Đenove, rezultat je bio 1:1.

Juventus je od samog starta nametnuo svoj ritam igre i imao odličnu šansu preko Kristijana Ronalda već u 14. minutu meča, Radua je spasila stativa.

Ipak, nije mu bilo spasa četiri minuta kasnije kada se Portugalac odlično snašao u gužvi i uradio nešto što nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << niko nije uspeo od kako se igra fudbal.

Do kraja poluvremena nije bilo izglednijih prilika, Juve je "umrtvio" i igru i rutinski priveo kraju prvi deo igre.

Drugo poluvreme je krenulo na sličan način, ali je usledio "hladan tuš" za domaće navijače u 67. minutu kada je Danijel Besa iskoristio sjajnu asistenciju Kuamea i savladao Šćešnog glavom.

Krenuli su "Bjankoneri" na sve ili ništa do kraja meča, pretili preko Ronalda, Dibale i Mandžukića, ali nije vredelo - "Grifoni" su odneli zlata vredan bod iz Torina.

Srpski internacionalac Darko Lazović odigrao je čitav meč i ostavio sasvim pristojan utisak, dok Ivan Lakićević nije ulazio u igru.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RONALDO DAO GOL I ISPISAO ISTORIJU: Juventus po prvi put ove sezone nije uspeo da pobedi u Seriji A! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 20.Okt.2018

Fudbaleri Juventusa i Djenove igrali su danas u Torinu nerešeno 1:1 u devetom kolu Serije A.

Nastavak na Kurir...

Serija A - Anćeloti zna šta radi, Napoli ubedljiv i kada ne blista! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2018

Napolitanci iskoristili kiks Juventusa na pravi način da se približe aktuelnom šampionu Italije...U okviru devetog kola Serije A, Napoli je ubedljivo savladao Udineze u gostima sa 3:0...Anćeloti je morao da promeni Verdija zbog povrede, umesto njega ušao je Fabijan Ruiz koji je u 14. minutu, deset...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.