SKENER MAXBETSPORTA Savo mag izmena, fudbalski suicid Vladana Milojevića

Izvor: 011vodič.com, 22.Sep.2019, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKENER MAXBETSPORTA Savo mag izmena, fudbalski suicid Vladana Milojevića

Partizan je više nego zasluženo dobio derbi u sudaru sa veoma lošom Crvenom zvezdom. Nadmoć iz većeg dela meča, crno-belima se isplatila u završnici, golovima igrača koji su utakmicu počeli na klupi.
Na meču MLS lige Njujork RB – Filadelfija, naša kladionica nudi kvotu 5.60 za igru X-1.
Maxbetsport je analizirao učinak igrača oba tima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << PARTIZAN
VLADIMIR STOJKOVIĆ
Mogao je komotno da ostane u fotelji. Zapravo, imao je najbolje mesto za gledanje utakmice. Do trenutka kada je Zvezdi poništen gol zbog faula nad njim, dodirivao je loptu samo kada su mu saigrači vraćali. Najlakši derbo koji je odigrao u životu. BEZ OCENE.
NEMANJA MILETIĆ
U prvom poluvremenu je imao muke sa Van La Parom. Ipak, korektno je obavio osnovni zadatak u odbrani, mada nije imao previše posla, posebno u drugom poluvremenu. Bez učinka u napadu. OCENA – 7.
BOJAN OSTOJIĆ
Zajedno sa mlađim kolegom, zaustavio ono malo Zvezdinih konkretnih akcija. U prvom poluvremenu imao uspešan blok kada je šutirao Van La Para. Solidna partija iskusnog štopera. OCENA – 7.
STRAHINJA PAVLOVIĆ
Odigrao je kao da u nogama ima bezbroj derbija. Uz Ostojića, lako zaustavio Boaćija. Zahvaljujući taktici Crvene zvezde, imao je vrlo lak posao. OCENA – 7.
SLOBODAN UROŠEVIĆ
Imao jednu grešku, proklizavanje, koje je u prvom poluvremenu otvorilo kontranapad Crvene zvezde. Imao je prostora u napadu, ali ga za razliku od nekih prethodnih utakmica, nije iskoristio. OCENA – 6.5.
ALEKSANDAR ŠĆEKIĆ
Ulogu ratnika na sredini terena, što mu je osnovni posao, odradio kako i treba – ratnički. Oduzeo veliki broj lopti, ali imao i nekoliko neopreznih startova. OCENA – 6.5.
SAŠA ZDJELAR
Gospodario sredinom terena, stavio u džep Vulića, a posebno Jovančića. Neprestano bio deo duple straže nad Marinom. Možda nevidljiva, ali izuzetno korisna partija. OCENA – 7.5.
BIBRAS NATHO (do 77. minuta)
Odradio ogroman posao na obe strane terena. Potpuno ukočio Marina, bio pokretač Partizanovih napada sve dok doslovno nije pao od umora. Imao i briljantnu asistenciju koju Sadik nije umeo da pretvori u gol. OCENA – 7.5.
FILIP STEVANOVIĆ (do 89. minuta)
Zapamtite, taj momak ima 16 godina. Ubedljivo najkonkretniji igrač Partizana u prvom poluvremenu. Neprestano je napadao levu stranu odbrane protivnika. Prvi seniorski derbi u životu, odigrao je kao mator. OCENA – 8.
TAKUMA ASANO
Nije imao prostora da iskoristi brzinu. Jednu situaciju u prvom poluvremenu, mogao je mnogo bolje da reši. U ovakvoj postavci igre protivnika, njegovi kvaliteti nisu mogli da dođu do izražaja. OCENA – 6.5.
UMAR SADIK (do 64. minuta)
Veoma dobro je počeo, vršio je pritisak na poslednju liniju Crvene zvezde. Kasnije se izgubio. Doktorsku asistenciju Bibrasa Natha morao je da pretvori u gol. OCENA – 6.5.
IZMENE
SEJDUBA SUMA (od 64. minuta)
Ostao je na klupi, jer je prednost dobio Natho, svakako korisniji u defanzivi. Videlo se od ulaska da mu se igra fudbal. Majstorski rešio situaciju koja je najavila pobedu Partizana. OCENA – 8.
ZORAN TOŠIĆ (od 77. minuta)
U poznim igračkim godinama doživeo je da prvi put u karijeri zatrese mrežu Crvene zvezde. Posle “polušuta” Brežančića osetio gde će lopta da ode, utrčao između Zvezdinih štopera i lako pogodio cilj. OCENA – 7.5.
RAJKO BREŽANČIĆ (od 89. minuta)
Da nije bilo gola u drugom minutu nadoknade, ostao bi bez ocene, jer je ušao da pojača odbranu. Ali, za to kratko vreme na terenu, uspeo je da postane asistent u situaciji koja je definitivno rešila derbi. OCENA – 7.
TRENER
SAVO MILOŠEVIĆ
Velemajstor izmena. Trojica igrača koje je ostavio na klupi, rešili su utakmicu! Samo po sebi, to dovoljno govori o trenerovom učinku. Pročitao kako će rival da igra, slao “vojsku” u visoki presing i inteligentno prepuštao štoperima crveno-belih da vode igru. A, zna se kako se to završava. Postavio igru hrabro, a opet dovoljno oprezno. U svemu nadvisio kolegu. OCENA – 9.
CRVENA ZVEZDA
MILAN BORJAN
Nije imao mnogo posla, zapravo, samo jednu pravu intervenciju, onu kada je u situaciji “jedan na jedan” nadmudrio Sadika. Kod gola Sume nije mogao apsolutno ništa, kod drugog je posmatrao kako lopta prolazi kroz peterac. Nije krivac za neuspeh. OCENA – 6.
RADOVAN PANKOV
Najbolji od trojice Zvezdinih štopera. Ni kriv ni dužan, u više navrata su napadi gostiju počinjali od njega. Počeo je nesigurno, ali je bio sve bolji kako je utakmica odmicala. Takvom partijom bio je najbolji u očajnoj Zvezdi. OCENA – 6.
NEMANJA MILUNOVIĆ
Ponovo je imao nekoliko prodatih lopti koje nisu koštale crveno-bele. U 83. minutu je, stiče se utisak, mogao da zaustavi Sumu. Neodlučnošću, učinio je uslugu strelcu. OCENA – 5.
MILOŠ DEGENEK (do 85. minuta)
Verovatno njegova najslabija igra, računajući i prvi mandat u crveno-belom dresu. Imao mnogo posla sa tinejdžerom Stevanovićem. Kao “organizator” igre, na šta je bio nateran, više puta pogrešio. OCENA – 5.5.
MARKO GOBELJIĆ
Korektno obavljen posao u defanzivi poništava nikakav učinak u napadu. Posebno u sistemu u kojem mu je dodeljena uloga krila. Imao nekoliko prilika da centrira i nijednom to nije učinio. OCENA – 5.
DUŠAN JOVANČIĆ
Milojević mu veruje, a Zvezdin vezista igra – katastrofalno. Kao i pre nekoliko dana u Minhenu, izgubio bezbroj lopti u opasnoj zoni. Ponovo imao mnogo pogrešnih dodavanja. Za nijansu bolji u drugom delu, ali nedovoljno za prelaznu ocenu. OCENA – 5.
MILOŠ VULIĆ
U većem delu meča bio je stabilniji deo slabašnog veznog reda crveno-belih. Kako je derbi odmicao, tako je padao. Ostao je bez snage, zato je skrivio drugi žuti karton. OCENA – 5.5.
ŽANDER
Pristalice crveno-belih sve češće se pitaju: Ko ga je i zbog čega doveo? U odbrani još i nekako, u napadu – nikako. Nudio se, dobijao lopte. Koliko upotrebljivih centaršuteva? Nijedan. OCENA – 5.
MARKO MARIN
Crvena zvezda je sebi dozvolila da zavisi isključivo od jednog igrača. Često sa dvojicom protivnika kraj sebe, potpuno se utopio u sivilo igre crveno-belih. Kardinalno pogrešio neposredno pre gola Sume, potom morao bolje da šutne iz Zvezdine jedine šanse. Kao i u Minhenu, slab. OCENA – 5.
RADŽIV VAN LA PARA (do 56. minuta)
Na početku meča izgubio loptu na 30 metara od sopstvenog gola, kasnije bio najkonkretniji igrač crveno-belih u prvom poluvremenu. Uspeo da bude inicijator nekoliko kontranapada. U nastavku brzo ostao bez daha. I još nešto. Nije bek! OCENA – 6.
RIČMOND BOAĆI (do 72. minuta)
Potpuno je nejasno zašto se uopšte našao u startnoj postavi. Potpuno beskoristan na terenu, nije uspevao da pošalje ni povratne pasove, što je trebalo da bude njegov prvi zadatak. Već dugo je loš. Igra, valjda, zbog starih zasluga. OCENA – 5.
IZMENE
ALEKSA VUKANOVIĆ (od 56. minuta)
Njegov ulazak potpuno odslikava ziheraški pristup trenera Crvene zvezde derbiju. Jer, nije kročio na teren kako bi ugrozio Stojkovića, već da bi pojačao odbranu. Ostao zarobljen u kandžama trenerove zamisli. OCENA – 5.5.
MILAN PAVKOV (od 72. minuta)
Morao je da igra od početka. Mada, u ovakvoj postavci igre, teško da je mogao nešto da uradi. Odlično glavom spustio loptu Marinu pre jedine šanse. Premalo da bi bio ocenjen.
VELJKO SIMIĆ (od 85. minuta)
Premalo vremena na gterenu da bi bio ocenjen.
TRENER
VLADAN MILOJEVIĆ
Isključivi krivac za poraz Crvene zvezde. Došao je u Humsku po bod, po navici se opredelio za alibi igru i dobio je zasluženu kaznu. Eksperimentalnim sastavom i formacijom nije iznenadio kolegu Miloševića, ali jeste sopstvene igrače. Postavka sa bekovima u ulogama krila, doživela potpuni krah. Gobeljić i Žander nisu poslali nijedan centaršut! Suočen sa viškom stranaca, izabrao je četvoricu pogrešnih. Jednostavno, u svemu je promašio. Najveći greh trenera je to što Crvena zvezda, vladajući šampion Srbije igra apsolutno negledljiv fudbal. OCENA – 5.
 

The post SKENER MAXBETSPORTA Savo mag izmena, fudbalski suicid Vladana Milojevića appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Vladimir Stojković

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Suma: Hvala Ilievu što je verovao u mene!

Izvor: 011vodič.com, 22.Sep.2019

Mnogi navijači Partizana bili su skeptični kada se Sejduba Suma vratio u Humsku. Svojevremeno je bio predstavljen kao spektakularno pojačanje, međutim u prvoj sezoni nikako nije bio u stanju da opravda poverenje tadašnjeg direktora Ivice Ilieva.. Na meču MLS lige Njujork RB – Filadelfija, naša...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.