MILOJEVIĆ I MILOŠEVIĆ NA MUKAMA U kom sastavu se suprotstaviti “večitom” rivalu?

Izvor: 011vodič.com, 21.Sep.2019, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOJEVIĆ I MILOŠEVIĆ NA MUKAMA U kom sastavu se suprotstaviti “večitom” rivalu?

U nedelju u 18:00 za ljubitelje fudbala u Srbiji, posebno za one čije je srce crno-belo ili crveno-bele, vreme staje. Na Partizanovom stadionu će tada da počne 161. okršaj “večitih”. Navijači oba tima sa nestrpljenjem očekuju ovaj duel, nadajući se da će baš njihov tim da pobedi, jer, trijumf u derbiju “menja sve durge pobede”.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,05 na igru 3+ u meču Partizan>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Crvena zvezda.
“Večiti” očekuju jedan od važnijih prvenstvenih okršaja posle evropskih bitki. Crvena zvezda je igrala protiv Bajerna u Minhenu na startu Lige šampiona, gde je poražena 3:0, dok je tim iz Humske u prvom kolu Lige Evrope remizirao protiv AZ Alkmara, 2:2.
U kojim sastavima će “večiti” da se suprotstave rivalu? Reče Savo Milošević na konferenciji za medije da “ni Milojević ne zna u kom sastavu će da igra”. Dileme, dakle, postoje. Čini se, na osnovu viđenog u poslednje vreme, jedina Miloševićeva dilema je Natho ili Suma? Svi navijači crno-belih uglas viču “Bibras” i dižu ruku za Izraelca, posebno posle izdanja protiv Holanđana, gde je pokazao da je – klasa.
Trebalo bi da, pored sigurnog Stojkovića na golu, u prvoj liniji ispred njega ostane nepromenjena ekipa – Nemanja Miletić, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Slobodan Urošević. Čini se da su, u bilo kojoj varijanti, sigurni Aleksandar Šćekić i Saša Zdjelar. Bibras Natho je bio mozak tima protiv AZ Alkmara, nema razloga da ne bude i protiv Crvene zvezde. Pominje se, istina i neka druga uloga sa Izraealca, ali…
Pored Natha, na krilima bi trebalo da se nađu Zoran Tošić i Takuma Asano, u napadu Umar Sadik. Ipak, to samo tako izgleda. Ne treba zaboraviti da je Asano promašio sijaset šansi protiv Holanđana, da je Tošić “nervirao” navijače, a još manje da Savo Milošević ume da “gurne u vatru” nekog mladog fudbalera. Setimo se da je u večitom derbiju debitovao Lazar Pavlović (kod Sava), da se protiv Konahs Kveja na terenu našao Filip Stevanović, pa zatresao mrežu rivala i postao najmlađi strelac u takmičenjima pod okriljem UEFA…
Sve “miriše” na neko iznenađenje. Da li će to biti neki novajlija, odnosno manje očekivani starter, ili će to biti kombinacija Natho – Suma u isto vreme na terenu – ostaje da se vidi. U tom slučaju, na klupu bi se preselio Šćekić, a Izraelac bi zauzeo njegovo mesto. Igrom bi komandovao Suma.
Kako domaćin, tako i gosti nisu sigurni ko će da istrči na stadion Partizana. Do meča sa Bajernom, pristalice crveno-belih bi “stavile ruku u vatru” da je to taj tim. Sada se ukusi razlikuju. Uz to, muke crveno-belih povećava pravilo da u domaćem šampionatu mogu da igraju samo četiri stranca. Zvezda ih ima duplo više. Ono što je sigurno – Borjan je nezamenjiv na golu.
Ispred Srbina sa kandaskim pasošem trebalo bi da se nađu sigurno štoperi Miloš Degenek i Nemanja Milunović. Da li će na levom beku da igra Milan Rodić, ili Žander, zavisi od oporavka srpskog reprezentativca. Vladanu Milojeviću bi pao kamen sa srca ako Rodić bude spreman, jer u tom slučaju, u ofanzivi mođe da ima četvoricu stranaca. Ovako će jednog morati da žrtvuje. Na desnom beku trebalo bi da se nađe Milan Gobeljić.
Mozak tima biće, uobičajeno, Marko Marin. Iza njega bi mogli da se nađu Dušan Jovančić i Hoze Kanjas, mada su, posebno na račun Jovančića, posle meča u Minhenu sevale kritike.
Da li će Milojević da se odluči za Boaćija ili Pavkova u napadu, zavisi od toga i ko će da igra po krilu. Navijači Crvene zvezde bi najradije na terenu videli Garsiju, ali čini se da je njemu bliži Van la Para, dok bi drugo krilo mogao da bude Aleksa Vukanović. Dilemi “Boaći, ili Pavkov” mogao bi da kumuje i podatak da je reprezentativac Gane već pogađao mrežu Partizana, ali i da se Pavkov nije naigrao u Nemačkoj, mada je, ruku na srce, bio odsečen.
MOGUĆI SASTAVI:
PARTIZAN: Stojković, Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Šćekić (Natho), Zdjelar, Natho (Suma), Tošić, Asano, Sadik.
CRVENA ZVEZDA: Borjan, Rodić (Žander), Degenek, Milunović, Gobeljić, Jovančić, Kanjas, Marin, La Parla, Vukanović, Boaći.


The post MILOJEVIĆ I MILOŠEVIĆ NA MUKAMA U kom sastavu se suprotstaviti “večitom” rivalu? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJAVA DANA (22. septembar): Derbi do derbija

Izvor: MozzartSport.com, 22.Sep.2019, 08:24

PARTIZAN – CRVENA ZVEZDA, 18.00 (Fudbal, Srbija 1) Crno-beli su umorni od duela sa AZ-om, gosti od puta u Minhen, ali uzimajući u obzir činjenicu da su opet zajedno u UEFA takmičenjima očekuje se lep derbi za gledanje u Humskoj. Svaki od prethodnih pet prvenstvenih derbija ušao je u GG, Partizan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Milošević pruža šansu tinejdžeru, Milojević pun iznenađenja! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2019

Navijači "crveno-belih" nisu navikli na ovakav tim...Danas se igra 161. Večiti derbi koji će biti poseban po mnogo čemu...Susret u Humskoj biće okršaj dva evropska tima koji se takmiče u Ligi Evrope i Ligi šampiona, pa navijači oba tima s pravom očekuju zanimljiv duel večitih rivala...Domaćin...

Nastavak na Sportske.net...

Pobeda i porazi Partizanovih evropskih rivala

Izvor: 011vodič.com, 22.Sep.2019

Dok je Partizan počinjao večiti derbi, njegov evropski protivnik je odrađivao domaći posao u glavnom gradu Holandije. I, uspešno ga je završio: Den Hag – AZ Alkmar 0:1 (0:0). Na meču Lacio – Parma, naša kladionica nudi kvotu 4.40 za igru X-1. Strelac jedinog pogotka bio je Kupmajers u 75....

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.