Suma: Hvala Ilievu što je verovao u mene!

Izvor: 011vodič.com, 22.Sep.2019, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suma: Hvala Ilievu što je verovao u mene!

Mnogi navijači Partizana bili su skeptični kada se Sejduba Suma vratio u Humsku. Svojevremeno je bio predstavljen kao spektakularno pojačanje, međutim u prvoj sezoni nikako nije bio u stanju da opravda poverenje tadašnjeg direktora Ivice Ilieva.
Na meču MLS lige Njujork RB – Filadelfija, naša kladionica nudi kvotu 5.60 za igru X-1.
Ipak, Suma ove sezone igra kao preporođen. Sav kvalitet je isplivao na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << površinu, a čini se da je kruna napornog rada stigla u najbitnijem trenutku – na meču protiv Crvene zvezde. Postigao je ključan gol koji je doneo trijumf klubu iz Humske.
Bitan gol. Govorio sam sebi pred početak ove sezone da će moj povratak u Partizan biti druga priča – počeo je Suma razgovor sa medijima, a onda je imao jasnu poruku:
– Hvala Ivici Ilievu koji je verovao u mene. On je taj koji me je doveo, video je da imam kvalitet, verovao mi je uvek, bez obzira na sve. Sada je na meni da pokažem da nije pogrešio.
Suma je utakmicu počeo na klupu, a na teren je istrčao u drugom poluvremenu.
– Vrlo bitna pobeda za Partizan. Ključna je bila kocentracija. Kada sam bio na klupi gledao sam i znao sam šta moram da uradim kako bih pomogao. Hvala saigračima koji su takođe verovali u mene kada sam ušao.
Kada je postigao gol okrenuo se prema navijačima Crvene zvezde.
Nisam provocirao, samo sam slavio gol. Mislim da nikako nisam provocirao. Okrenuo sam se prema njima, jednostavno tu je bio gol, da sam bio na drugoj onda bih slavio pred drugim navijačima. Zar stvarno očekujete da pretrčim 100 metara na drugu stranu. Zaista nikoga nisam provocirao – zaključio je Suma!

The post Suma: Hvala Ilievu što je verovao u mene! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pankov: Sram nas bilo sve do jednog!

Izvor: 011vodič.com, 22.Sep.2019

Radovan Pankov je posle poraza Crvene zvezde na stadionu Partizana bio vidno nezadovoljan partijom njegovog tima.. Na meču MLS lige Njujork RB – Filadelfija, naša kladionica nudi kvotu 5.60 za igru X-1.. – Sram nas bilo sve do jednog – oštro je započeo štoper crveno-belih, a onda nastavio:. –...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.