Radnički: Nismo odlučili za koga ćemo glasati u FSS-u, možda damo svog kandidata

Izvor: JužneVesti.com, 10.Feb.2023, 10:09

Radnički: Nismo odlučili za koga ćemo glasati u FSS-u, možda damo svog kandidata

Još se ne zna ni datum izbora u Fudbalskom savezu Srbije, ni imena potencijalnih predsednika, a iz Fudbalskog kluba Radnički iz Niša kažu da najviši organi kluba nisu razmatrali kome će dati glas jer, kako kažu, možda će i oni dati svog kandidata.

Prema pisanju Sportskog žurnala, polovinom marta biće održani izbori u Fudbalskom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << savezu Srbije, a dva kandidata su doskorašnji ministar Branislav Nedimović i nekadašnji proslavljeni fudbaler Nemanja Vidić.

Za koga će glasati predstavnik Radničkog još se ne zna, kažu u klubu, jer najviši organi kluba nisu razmatrali ovo pitanje.

Mi ne znamo ko su kandidati, niti znamo kada će biti izbori, niti je doneta odluka koga će podržati Radnički, odnosno da li ćemo možda i mi dati svog kandidata. Neverovatno je to da klub nije raspravljao o ovim pitanjima, a da mediji tvrde da oni znaju našu odluku pre nas samih - kažu u Radničkom.

Klub, kako kažu, poštuje propisane procedure, pa dok zvanično ne bude pokrenut izbor predsdnika FSS-a, a organi FSS obaveste o tome i o kandidatima, ne može se govoriti o tome kako će Radnički glasati.

Kada najviši organ kluba Upravni odbor, u skladu sa Statutom, donese odluku o bilo kom pitanju, o tome će obavestiti javnost, dodaju u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.