Rad pronašao novog trenera

Izvor: B92, 23.Avg.2019, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rad pronašao novog trenera

Fudbalski klub Rad saopštio je da je novi trener tog kluba Dragan Radojičić.

"Izuzetno sam zadovoljan što sam došao u klub s velikom tradicijom. Iako se Rad trenutno ne može pohvaliti nekom dobrom pozicijom, siguran sam da ćemo zajedno poboljšati sve segmente", rekao je Radojičić, objavljeno je na Instagram profilu kluba s Banjice.

Rad je, nakon četiri odigrane utakmice, na 14. mestu na tabeli Linglong Superlige Srbije sa samo tri osvojena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << boda.

"Mogu da obećam žestoku borbu za svaku loptu, za svaki aut, za svaki gol i to je ono što od mene možete da očekujete, a u tome sam siguran da će pomoć pružiti kako igrači, tako i jedni od najboljih navijača u zemlji, od kojih očekujem da budu fantastični kao i do sada i da budu neizmerna podrška i vetar u ledja timu", rekao je Radojičić.

Fudbaleri Rada u narednom kolu domaćeg šampionata dočekuju Mačvu. Taj meč je na programu u subotu od 20.00.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.