Građevinari ZAVRŠILI potragu za šefom

Izvor: Mondo, 23.Avg.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Građevinari" ZAVRŠILI potragu za šefom

Rad ima novog trenera.

Foto: MN Press

Srđan Stojčevski će u subotu protiv Mačve verovatno još jednom imati ulogu glavnog trenera Rada, ali će onda ponovo na drugu stolicu klupe.

Prvu će prepustiti Draganu Radojičiću, koji je u petak imenovan novim šefom stručnog štaba "građevinara".

"Izuzetno sam zadovoljan što sam došao u klub sa velikom tradicijom. Iako se Rad trenutno ne može pohvaliti nekom dobrom pozicijom siguran sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da ćemo zajedno poboljšati sve segmente. Mogu da obećam žestoku borbu za svaku loptu, za svaki aut, za svaki gol i to je ono što od mene možete da očekujete, a u tome sam siguran da će pomoć pružiti kako igrači, tako i jedni od najboljih navijača u zemlji, od kojih očekujem da budu fantastični kao i do sada i da budu neizmerna podrška i vetar u leđa timu", navodi se u izjavi Radojičića objavljenog uz fotografiju sa Radovim šalom na klupskom Instagram profilu.

Radojičić se u srpski fudbal vratio 2018. iz Crne Gore, na klupu novosadskog Proletera, a prethodno je vodio Grbalj, Rudar Pljevlja, te OFK Beograd, podgoričku Budućnost, Sutjesku... Trenerski posao počeo je u Vojvodini 2008. godine.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rad ima novog trenera – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 23.Avg.2019

Sada ponovo svi superligaši imaju trenere. Upražnjeno mesto na mestu šefa stručnog štaba popunio je i Rad.. Kvota u MaxBetu na pobedu Rada protiv Mačve je 2.10.. “Građevinari” su u petak promovisali Dragana Radojičića (49), koji je prošle sezone sa poprilično dosta uspeha vodio Proleter...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.