Rad i dalje u potrazi za trenerom

Izvor: Mondo, 23.Avg.2019, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rad i dalje u potrazi za trenerom

"Građevinare" će ponovo sa klupe voditi pomoćnik Srđan Stojčevski.

Foto: MN Press

Iako je posle dva poraza upisana pobeda, Bogdak Korak je rešio da napusti Rad uoči duela sa Partizanom. Bilo je to 16. avgusta, a "građevinari" i nedelju dana kasnije nisu pronašli zamenu.

Ekipu će u subotu protiv Mačve (20.00) ponovo voditi pomoćnik Srđan Stojčevski, koji je sedeo na klupi i u porazu od crno-belih (0:3).

"Uprava nije uspela da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se dogovori sa nekim od željenih stručnjaka", navodi se u tekstu Sportskog žurnala.

Stojčevski ima iskustvo rada u mlađim kategorijama kluba sa Banjice, ali i nacionalnog tima, a videćemo može li da ukazanu šansu iskoristi i nametne se za mesto šefa stručnog štaba.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

"Građevinari" ZAVRŠILI potragu za šefom

Izvor: Mondo, 23.Avg.2019

Rad ima novog trenera...Foto: MN Press..Srđan Stojčevski će u subotu protiv Mačve verovatno još jednom imati ulogu glavnog trenera Rada, ali će onda ponovo na drugu stolicu klupe...Prvu će prepustiti Draganu Radojičiću, koji je u petak imenovan novim šefom stručnog štaba "građevinara"..."Izuzetno...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.