Rad dobio novog trenera

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rad dobio novog trenera

Novi šef struke zvanično predstavljen u Radu.

Fudbalski klub Rad saopštio je danas da je novi trener tog kluba Dragan Radojičić.

"Izuzetno sam zadovoljan što sam došao u klub s velikom tradicijom. Iako se Rad trenutno ne može pohvaliti nekom dobrom pozicijom, siguran sam da ćemo zajedno poboljšati sve segmente", rekao je Radojičić, objavljeno je na Instagram profilu kluba s Banjice.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Rad je, nakon četiri odigrane utakmice, na 14. mestu na tabeli Super lige Srbije sa samo tri osvojena boda.

"Mogu da obećam žestoku borbu za svaku loptu, za svaki aut, za svaki gol i to je ono što od mene možete da očekujete, a u tome sam siguran da će pomoć pružiti kako igrači, tako i jedni od najboljih navijača u zemlji, od kojih očekujem da budu fantastični kao i do sada i da budu neizmerna podrška i vetar u leđa timu", rekao je Radojičić.

Fudbaleri Rada u narednom kolu domaćeg šampionata dočekuju Mačvu. Taj meč je na programu sutra od 20.00.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rad pronašao novog trenera

Izvor: B92, 23.Avg.2019

Fudbalski klub Rad saopštio je da je novi trener tog kluba Dragan Radojičić..."Izuzetno sam zadovoljan što sam došao u klub s velikom tradicijom. Iako se Rad trenutno ne može pohvaliti nekom dobrom pozicijom, siguran sam da ćemo zajedno poboljšati sve segmente", rekao je Radojičić, objavljeno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.