Rad na gostovanju bez svojih navijača: Da li je Novi Pazar Srbija?

Izvor: Sportal.rs, 08.Avg.2014, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rad na gostovanju bez svojih navijača: Da li je Novi Pazar Srbija?

Generalni direktor fudbalskog kluba Rad Uroš Tošić revoltiran je odlukom fudbalske zajednice i Ministarstva unutrašnjih poslova da zabrani navijačima beogradskog kluba da otputuju na utakmicu protiv Novog Pazara, u prvom kolu Super lige Srbije.

- Nažalost fudbal je ponovo u drugom planu... Mi smo sve na vreme prijavili i čak smo garantovali za naše navijače. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Voleo bih da znam kome Rad smeta... Zašto se Rad razlikuje od ostalih klubova i ne može u Novom Pazaru da ima svoje navijače? Da li je Novi Pazar Srbija? - rekao je Tošić novinarima u Beogradu.

Iako je Rad najavio organizovani dolazak 250 svojih navijača, pristalice beogradskog superligaša neće prisustvovati utakmici koja će se igrati u subotu od 17:30 na Gradskom stadionu.

- Upravni odbor Novog Pazara i policija su se složili da ne mogu da garantuju bezbednost, ali kako mogu da garantuju za navijače Crvene zvezde, Partizana... Ovo je kap koja je prelila čašu. Mi u Novi Pazar putujemo znatno oslabljeni, jer ne možemo da registrujemo igrače... Trebalo bi ljudi da se zapitaju u kakvom je položaju Rad - kazao je Tošić i dodao da je klub razmatrao odluku da li uopšte da putuje za Novi Pazar.

- Zbog celokupne situacije, razmišljali smo se da li uopšte da idemo u Novi Pazar. Rešili smo da odemo zbog naših mladih igrača... Ali dokle će više da bude ovakav odnos prema Radu. Kada će Novi Pazar da postane deo Srbije? - zapitao se Tošić, prenosi Beta.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Kada će Novi Pazar biti Srbija?"

Izvor: B92, 08.Avg.2014

Generalni director Rada Uroš Tošić revoltiran je odlukom fudbalske zajednice i MUP da zabrani navijačima sa Banjice da otputuju na utakmicu protiv Novog Pazara..."Nažalost fudbal je ponovo u drugom planu.. Mi smo sve na vreme prijavili i čak smo garantovali za naše navijače. Voleo bih da znam...

Nastavak na B92...

Korać: Zbog MOSI i muzičkog festivala bez navijača Rada

Izvor: Press, 08.Avg.2014

"Posle sastanka sa organima tužilaštva, pravosuđa i policije, kome su prisustvovali komesari za bezbednost oba kluba, doneli smo odluku da će utakmica biti odigrana bez prisustva gostujućih navijača. Ovde su u toku MOSI, kao i muzički festival ''Stari Grad''. Zaključak je da zbog prisustva...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.