Tošić: Dvostruki aršini policije i FSS prema Radu

Izvor: Press, 08.Avg.2014, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić: Dvostruki aršini policije i FSS prema Radu

"Rad je po svim propisima i na vreme najavio gostovanje u Novom Pazaru i dolazak svojih navijača. Garantovali smo i za njihovo ponašanje. Voleo bih da znam koji to klub organizuje i garantuje za svoje navijače kao što smo to uradili mi. Ipak, i pored svega toga UO Novog Pazara doneo je odluku da se ne dozvoli dolazak navijača jer ne može da im se garantuje bezbednost, sa čime se složila i lokalna policija. Sa pravom se pitamo kako to onda mogu da garantuju bezbednost igracima, strucnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << štabu i upravi kluba", naveo je Tošić na konferenciji za novinare.
Utakmicama prvog kola sutra počinje takmičenje u fudbalskoj Superligi Srbije, a dueli Rada i Novog Pazara uvek su bili na ivici regularnosti i često su ih pratili incidenti.
"Da li je Novi Pazar deo Srbije ili zabranjeni grad? Postavljamo pitanje kako to da Zvezda i Partizan mogu da dovedu svoje navijače? Mi smo promorani da utakmice visokog rizika igramo na Vračaru, tako da MUP i FSS nemaju iste aršine kada je u pitanju naš i drugi klubovi", kazao je on.

Tošić je priznao i da je klub za Banjice bio blizu da odustane od odlaska na utakmicu premijernog kola.
"Zbog sportskog motiva, kao i trenera i igrača, ipak smo pristali. Zbog dugovanja drugih klubova suspendovani smo da registrujemo nove igrače i tamo odlazimo sa pola tima i omladincima, a svi znamo šta ih ocekuje i kakvo je gostovanje u Novom Pazaru. S pravom se pitamo kada će se odnos prema fudbalskom klubu Rad promeniti", zaključio je Tošić.
Sutrašnji meč u Novom Pazaru igra se od 17.30 sati.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.