Korać: Zbog MOSI i muzičkog festivala bez navijača Rada

Izvor: Press, 08.Avg.2014, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korać: Zbog MOSI i muzičkog festivala bez navijača Rada

"Posle sastanka sa organima tužilaštva, pravosuđa i policije, kome su prisustvovali komesari za bezbednost oba kluba, doneli smo odluku da će utakmica biti odigrana bez prisustva gostujućih navijača. Ovde su u toku MOSI, kao i muzički festival ''Stari Grad''. Zaključak je da zbog prisustva više hiljada ljudi iz raznih gradova ne možemo da garantujemo bezbednost pristalicama Rada", rekao je Korać za sajt Novog Pazara.

On je dodao da u Novom Pazaru trenutno borave gosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << iz 28 gradova Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.
Ranije danas direktor Rada Uroš Tošić kazao je da čelnici FSS i policije imaju dvostruke aršine prema Radu i prema ostalim klubovima.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Korać: Ne možemo da garantujemo bezbednost navijačima Rada

Izvor: Vesti-online.com, 09.Avg.2014, 13:51

Generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać je rekao da je navijačima Rada onemogućen dolazak na meč prvog kola jer domaći klub ne može da garantuje bezbednost zbog velikog broja gostiju i turista, prenosi "Mocart sport". .."Posle sastanka sa organima tužilaštva, pravosuđa i policije, kome...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.