Pred meč sa Hejom Kličko nokautirao svog portparola /video/

Izvor: Blic, 10.Maj.2011, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pred meč sa Hejom Kličko "nokautirao" svog portparola /video/

Drugog jula pred, pretpostavlja se, prepunim tribinama stadiona u Hamburgu, IBF i WBO šampion Vladimir Kličko boksovaće protiv WBA prvaka Dejvida Heja, zbog čega su se našli na promotivnoj turneji.

Poziranje novinarima na fudbalskom igralištu navelo je Vladimira Klička da proba da žonglira loptom, no "bubamara" je u jednom trenutku neplanirano odletela - pravo u lice njegovog portparola.

I sama najava >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << meča obiluje nokautima.

"Vladimir je prevarant. Za protivnike je uvek birao one za koje je znao da će ih dobiti", poručio je Hej, ali mu ni mlađi Kličko nije ostao dužan:

"Drago mi je što je Dejvid tu, ali on i dalje ne zna šta je to poštovanje. Verujem da će dobiti dobru lekciju, pa će naučiti kako da poštuje ljude oko sebe. Njegov učinak u ringu je do sada bio veoma impersivan, ali ja ću se spremiti kako treba i Dejvid Hej će biti moja jubilarna 50. žrtva nokautoom", rekao je Kličko koji je u karijeri samo tri meča izgubio, a od 55 pobeda - 49 je ostvario nokautom.

Hej je, sa druge strane, od 26 mečeva dobio 25, a od toga 23 nokautom.

Povezane vesti: Hej: Kličko me se plaši, jedva čekam meč Boj Vladimira Klička i Heja na stadionu HSV-a Lenoks Luis: Heju će biti teško protiv braće Kličko Hej i Kličko se dogovorili: Meč godine 2. jula! Hej: Pregovori sa braćom Kličko su ponovo aktuelni

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.