Nastavlja se saradnja Liverpula sa Trešnjicama, na Vitaliti stiže mladi vezista!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2019, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se saradnja Liverpula sa "Trešnjicama", na "Vitaliti" stiže mladi vezista!

Kako prenosi "Skaj", sve će biti gotovo u narednih par sati.

Fudbalski klubovi Bornmut i Liverpul su dobro poslovali prethodnih sezona, "Trešnjice" su sa "Enfilda" u svoje redove dovele Ajba, Adama Smita, Solankea i Klajna, koji je minulu polusezonu proveo na pozajmici u redovima ekipe Edija Haua.

Sada se na "Vitaliti" seli i mladi reprezentativac Velsa Hari Vilson, koji je minulu sezonu proveo na pozajmici u Derbiju i odlično se pokazao pod palicom Frenka Lamparda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Bilo je pitanje šta će se dogoditi sa Vilsonom nakon dobro odrađenih priprema sa prvakom Evrope, Klop je isticao da novi odlazak na pozajmicu nije opcija, ali izgleda da se predomislio.

"Skaj" prenosi da je Velšanin već odradio lekarske preglede sa Bornmutom i da će za "Trešnjice" u narednoj sezoni igrati kao pozajmljeni fudbaler "Redsa".

Zvanična objava se očekuje u narednih 24 časa.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gotovo, još jedan odlazak sa "Enfilda"! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2019, 00:14

Stigla i potvrda...Kao što smo najavili, mladi Hari Vilson napušta Liverpul i ovog leta, seli se na novu pozajmicu, ovoga puta u Premijer ligi...Igraće za ekipu Bornmuta kao pozajmljeni igrač "Redsa" u narednih godinu dana, Klop je hteo da ga proda, ili da mu ukaže šansu u rotaciji, nije bio za...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.