Gotovo, još jedan odlazak sa Enfilda! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, još jedan odlazak sa "Enfilda"! (foto)

Stigla i potvrda.

Kao što smo najavili, mladi Hari Vilson napušta Liverpul i ovog leta, seli se na novu pozajmicu, ovoga puta u Premijer ligi.

Igraće za ekipu Bornmuta kao pozajmljeni igrač "Redsa" u narednih godinu dana, Klop je hteo da ga proda, ili da mu ukaže šansu u rotaciji, nije bio za to da Velšanin ide na novu pozajmicu, ali je ponuda Bornmuta verovatno promenila stav nemačkog trenera, te ćemo mladog krilnog fudbalera u nastupajućoj takmičarskog godini >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gledati u dresu "Trešnjica" u Premijer ligi.

Vilson je minule sezone bio jedan od najboljih pojedinaca Derbi kauntija u Čempionšipu, skrenuo je pažnju brojnih klubova, ovog leta je bio odličan na pripremama sa Liverpulom, ali to nije bilo dovoljno da dobije šansu na "Enfildu", odlazak kod Edija Haua će mu biti finalni ispit.

Harry's here 😍

We're delighted to confirm @harrywilson_ will be on loan with us for the new season 🤝#afcb 🍒https://t.co/MevyNwJHhd

— AFC Bournemouth (@afcbournemouth) August 6, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stigla ponuda za Šaćirija!

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2019

Liverpul bi mogao da zaradi ozbiljan novac...Klop i Liverpul su mirovali tokom ovog leta kada su u pitanju dolasci novih igrača na "Enfild", jasno je da "redsi" već imaju odličnu osnovu te su izostali transfer poput Van Dajka ili Alisona koje smo imali prošlih rokova...Odlasci su tu, najnoviji je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.