Ministarka Milica Zavetnica otvorila vrtić u Panteleju: Nek se u Nišu rađaju deca

Izvor: JužneVesti.com, 15.Maj.2024, 16:52

Ministarka Milica Zavetnica otvorila vrtić u Panteleju: "Nek se u Nišu rađaju deca"

Novi vrtić Višnjica u niškom naselju Pantelej svečano je otvoren na Međunarodni dan porodice, biće mesta za 150 deteta, a mališani bi trebalo da krenu u vrtić septembra kada budu potpisani ugovori sa roditeljima. Za sada je u vrtiću samo prizemlje opremljeno stolovima, stolicama, igračkama i knjigama, dok su sobe na spratu prazne.
Svečano otvaranje; foto: S. V. Novi vrtić u Panteleju trebalo je da bude izgrađen do 20. januara, ali su ga tek danas, uz svečano presecanje vrpce, otvorile nova ministarka za za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i direktorka Predškolske ustanove Pčelica Svetlana Miletić.
U okviru Pčelice...

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stamenkovski uručila rešenja o pomoći i vaučere obolelima od retkih bolesti

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 15.Maj.2024

NIŠ – Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski uručila je danas rešenja o jednokratnoj finansijskoj pomoći, kao i vaučere za nabavku lekova i medicinskih sredstava i vaučere za rehabilitaciju u banjama obolelima od retkih bolesti i njihovim porodicama u Nišu....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.