NJEGA SRBI VOLE, A ON VOLI NJU: Vatrena crnka ukrala srce Aleksandra Mitrovića! Starija je od njega, rodila mu DVOJE DECE, a izgledom parira SVETSKIM LEPOTICAMA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2021, 19:11

NJEGA SRBI VOLE, A ON VOLI NJU: Vatrena crnka ukrala srce Aleksandra Mitrovića! Starija je od njega, rodila mu DVOJE DECE, a izgledom parira SVETSKIM LEPOTICAMA (FOTO)

Veoma skladan par.

Stameni napadač Aleksandar Mitrović može da se pohvali izuzetnom fudbalskom veštinom da u odlučujućim momentima postiže golove za Srbiju, ali i da kraj sebe ima predivnu suprugu.

Iako je mlad postao otac, fudbaler nikada nije krio da mu je porodica najvažnija u životu, a trenutno uživa sa suprugom Kristinom, sinom i ćerkom u njihovom domu u Londonu.

Kristina sasvim sigurno važi za takvu lepoticu da može da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << parira i inostranim manekenkama. Njena vitka figura i širok osmeh glavni su razlog zašto se naš poznati fudbaler odmah zaljubio u nju. Izuzetni fudbaler upoznao je svoju suprugu preko zajedničkog prijatelja koji je tada bio njegov saigrač. Kako Kristina tvrdi, Aleksandar je tada pokušavao da je osvoji, a ubrzo nakon što su izašli, ljubav je planula i otpočeli su ozbiljnu vezu.

Kristina je od Aleksandra starija dve godine, a nakon što je par dobio sina Luku, 2017. godine postali su roditelji ćerkice. Budući da osim reprezentacije, Aleksandar igra i u Engleskoj, Kristina živi zajedno sa njim i decom, a trudi se da svakoj utakmici prisustvuje. Ipak, par se potrudio da sačuva i vreme za zajedničke trenutke, a kada uspavaju decu, izlazak u grad ili restoran im je omiljen.

Inače, kako se može videti na Kristininom Instagramu, ova Beograđanka nije zapostavila sebe, tako da se redovno bavljenje sportom podrazumeva. Upravo zbog toga, Kristina ima izvajanu figuru, a često se među ženama fudbalera komentariše njen seksepil i duge noge.

Pogledajte neke od najlepših Kristininih slika:
Pogledaj vesti o: Fudbal,   London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.