DRUŠTVO JOJ PRAVE PATKE KOJE PLIVAJU U MORU:Pevačica pokazala kako provodi jutra u Danskoj,sve u skladu sa prirodom

Izvor: 011vodič.com, 01.Apr.2021, 07:44

DRUŠTVO JOJ PRAVE PATKE KOJE PLIVAJU U MORU:Pevačica pokazala kako provodi jutra u Danskoj,sve u skladu sa prirodom

Foto: Printscreen Instagram




Indira Aradinović Indi već neko vreme živi na relaciji Beograd-Kopenhagen, a sudeći prema aktivnosti na društvenim mrežama i te kako je zadovoljna životom u Danskoj.
Pevačica daje sve od sebe da se uklopi sa lokalcima, pa se tako nedavno pohvalila time da vozi kombi kao i većina tamošnjih žena, a u slobodno vreme gradom šparta i na biciklu.
U toku jučerašnjeg dana, Indi se pohvalila i čarobnim pogledom sa terase, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << akcenat pritom stavljajući na biljke kojima je i te kako posvećena.
– Moje novo cveće. Sa ljubavlju ga zalivam svakog jutra, pa onda kafica za mene. Prvu kafu obožavam da pijem sama u skladu sa prirodom i Suncem, a još je ispod mene predivno more – poručila je putem Instagrama Indi.
foto: instagram printscreen – Najlepše društvo uz kafu na terasi mi prave patke koje plivaju u moru – dodala je Aradinovićeva.
(Espreso)



The post DRUŠTVO JOJ PRAVE PATKE KOJE PLIVAJU U MORU:Pevačica pokazala kako provodi jutra u Danskoj,sve u skladu sa prirodom appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.