NAJAVA DANA (petak, 8. maj): PSŽ za još jedan korak ka tituli, Brentford i Midlzbro za opstanak, Zvezda bi da nastavi niz...

Izvor: MozzartSport.com, 08.Maj.2015, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (petak, 8. maj): PSŽ za još jedan korak ka tituli, Brentford i Midlzbro za opstanak, Zvezda bi da nastavi niz...

Pogledajte koji nas to zanimljivi događaji čekaju danas...

5001: PSŽ – GENGAN, 20.30

(Fudbal, Francuska 1)

PSŽ je nanizao šest pobeda u prvenstvu i grabi ka novoj tituli, ali i Gengan je u solidnoj formi – pobedili poslednja dva susreta bez primljenog gola. Na svakom od prethodnih sedam duela ovih rivala došlo je 0-2.

3001: HAMBURGER – FRAJBURG, 20.30

( >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Fudbal, Nemačka 1)

Sa dva vezana trijumfa HSV je pobegao iz zone ispadanja, a Frajburg je tamo skliznuo posle serije od četiri meča bez pobede. Domaćin u duelima ovih rivala nije dobio u prethodnih osam utakmica, nije je postigao više od jednog gola...

3033: LAJPCIG - SANDHAUZEN, 18.30

(Fudbal, Nemačka 2)

Domaćin i dalje ima šansu da se domogne Bundeslige i da bi to učinio mora da dobija ovakve mečeve. U minuloj rundi Lajpcig je prekinuo seriju od pet utakmica bez poraza, na svom terenu ima četiri vezane prvenstvene pobede, dok je Sandhauzen popravio formu u gostima i van svog stadiona poražen je samo jednom u prethodnih šest susreta (tri pobede, dva remija).

4001: EIBAR - ESPANJOL, 20.45

(Fudbal, Španija 1)

Daleko značajniji susret za domaćina koji juri opstanak, ali mu ne ide. Na poslednjih pet utakmica ima isto toliko poraza, ali pošto je bod iznad crte još ima šanse da se spase. Espanjol je nezainteresovan, siguran u sredini tabele i na njegovim utakmicama po pravilu ima golova na obe strane, pa igra GG nije prošla samo jednom ne prethodna tri susreta ekipe iz Barselone.

2101: BRENTFORD - MIDLZBRO, 20.45

(Fudbal, Engleska 2 plej-of)

Prvi susret doigravanja za plasman u Premijer ligu Midlzbro dočekuje u lošem raspoloženju, jer je u poslednja dva kola uzeo samo bod i propustio priliku da osigura direktnu promociju. Ali, tim Aitora Karakne ima četiri pobede u poslednjih pet susreta sa Brentfordom (uz jedan remi), dok se domaćin može pohvaliti činjenicom da je u minula dva kola Čempionšipa slavio rezultatima 2:0 i 3:0.

1021: LIVORNO - VIRTUS, 20.30

(Fudbal, Italija 2)

Za Virtus ovo je poslednja šansa da izbegne znou ispadanja i baraž za ostanak u Seriji B, dok Livorno juri povratak u plej-of za prolaz u viši rang. Utakmica od ogromnog značaja za oba tima, a interesatno je da oba tima nemaju pobedu duže vreme. Livorno je vezao pet remija (u prethodna tri bilo je 1:1), a u poslednjih devet mečeva viđena je samo jedna pobeda. Virtus u sedam mečeva nema pobedu (četiri poraza), a jedini dosadašnji okršaj dva tima završen je bez pobednika (1:1).

4302: RUBIN - KUBANJ 18.00

(Fudbal, Rusija 1)

Rubinu je ovo možda i poslednji voz da se vrati na mesto koje vodi u Evropu, dok je Kubanj praktično miran, jer bi samo čudo moglo da ga odvede u zonu ispadanja. Mada, kako Kubanj igra u poslednje vreme (u šest prethodnih kola bez pobede, uz četiri poraza), sve je moguće. Rubin je takođe u lošoj formi, jer je u minulih pet susreta dobio samo jednom, uz po dva poraza i remija. U okršajima dva tima nema mnogo golova, tek 0-2.

KONSANTIN – C. ZVEZDA 18.00

(Košarka, Srbija 1)

Konstantin je već naređao tri poraza u ligi, Zvezda tri pobede, uz najbolju košgeterski učinak (267 poena) i situacija pred nastavak šampionata posta. U dosadašnja tri okršaja dva kluba crveno-beli odnosili su ubedljive trijumfe, poslednji je viđen na nedavnom Kupu Radivoja Koraća – 81:65.

8120: R. NADAL – G. DIMITROV, 15.35

(Tenis, ATP Madrid)

Posle šokantnog ispadanja sa turnira u Barseloni Nadal je pregrmeo prva dva kola i prilično sigurno delovao na terenu, dok je Dimitrov odigrao već tri meča i imao paklen posao i teške protivnike, Fonjinija i Vavrinku. Trenutni rezultat u međusobnim okršajima je 5:0 za Španca...

8124: S. VILIJAMS – P. KVITOVA, 13:05

(Tenis, WTA Madrid)

Serena je u odličnoj formi, pošto je vezala 12 pobeda, u kojim je izgubila samo četiri seta. Kvitova je dobro startovala u Madridu, a kako vreme prolazi tek počinje da hvata pravi ritam. Vilijamsova nikada nije izgubila od Kvitove, ima pet vezanih pobeda, a ovo je prvi put da se sastaju na šljaci.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.