Montela dobio otkaz, Gatuzo novi trener Milana

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2017, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Montela dobio otkaz, Gatuzo novi trener Milana

Italijanski fudbalski gigant Milan smenio je danas trenera Vićenca Montelu i za naslednika imenovao bivšeg prvotimca Đenara Gatuza.

Vest je da potvrđena na zvaničnom Tviter profilu "rosonera", dan nakon što je Milan na San Siru remizirao bez golova sa Torinom u 14. kolu Serije A.

Montela je sa timom u koji je letos uloženo više od 200 miliona evra na pojačanja beležio promenjive rezultate, a razlog otkaza su samo tri pobede na prethodnih 11 utakmica u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svim takmičenjima. Na njegovo mesto postavljen je trener mladog tima Milana Đenaro Gatuzo, nekadašnji trofejni fudbaler tog kluba sa 10 trofeja među kojima su dve titule šampiona Italije i Evrope.

Debi će imati 3. decembra protiv najslabije ekipe u ligi na gostovanju Beneventu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Montela dobio otkaz, Gatuzo novi trener Milana

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2017

MILANO - Italijanski fudbalski gigant Milan smijenio je danas trenera Vićenca Montelu i za nasljednika imenovao bivšeg prvotimca Ðenara Gatuza...Vijest je da potvrđena na zvaničnom Tviter profilu "rosonera", dan nakon što je Milan na San Siru remizirao bez golova sa Torinom u 14. kolu Serije A...Montela...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Smena: Montela dobio otkaz, Gatuzo novi trener Milana

Izvor: BKTV News, 27.Nov.2017

Italijanski fudbalski gigant Milan smenio je danas trenera Vićenca Montelu i za naslednika imenovao bivšeg prvotimca Ðenara Gatuza...Vest je da potvrđena na zvaničnom Tviter profilu "rosonera", dan nakon što je Milan na San Siru remizirao bez golova sa Torinom u 14. kolu Serije A...Montela je sa...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.