Lep subotnji dan - temperatura do 24 stepena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2024, 08:06

Lep subotnji dan - temperatura do 24 stepena

Prvog dana vikenda biće više sunca i malo toplije nego prethodnih dana. Temperatura do 24 stepena. Kratkotrajna kiša moguća na istoku zemlje.
Vreme širom Srbije promenljivo i oblačno, ali sa dužim sunčanim intervalima i uglavnom suvo. Mogući su kratkotrajna kiša ili pljusak, ali tek ponegde na istoku zemlje.
I vetar će biti slab i umeren, tako da je dan idealan za šetnju i boravak u prirodi.
Jutarnja temperatura kreće se od 7 do 12 stepeni, a najviša dnevna biće od 20 do 24.
Sutra će vreme biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Slično vreme očekuje se i početkom naredne sedmice....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji danas promenljivo oblačno, temperature do 24 stepena

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Maj.2024

BEOGRAD – U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i u većem delu zemlje suvo, a kratkotrajna kiša i pljusak mogući su tek ponegde na istoku Srbije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab i umeren vetar, severni i severozapadni, a temperature...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.