Milojević: Godina u kojoj su ostvareni snovi

Izvor: MozzartSport.com, 24.Dec.2017, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Godina u kojoj su ostvareni snovi

"Moram da kažem da iza svega najpre stoji moja porodica, pa dalje uspeh delim sa stručnim štabom, a najzaslužniji su igrači", naveo je strateg Crvene zvezde

Najbolji fudbalski trener Srbije za 2017. godinu Vladan Milojević izjavio je da je u godini na izmaku ostvario neke dečačke snove i da će mu Zlatna lopta FSS biti dodatni motiv za nove uspehe.

"Ovo je izuzetno priznanje, 2017. je sjajna >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << godina za mene, prvo sam u Panioniosu bio na korak od istorijskog uspeha i plasmana u Ligu šampiona, a posle sam stigao u Zvezdu, ostvario dečački san. Usledili su sjajni rezultati, a sad i ova nagrada", rekao je Milojević novinarima u hotelu Kraun plaza.

On se posebno zahvalio porodici i svojim saradnicima, a najviše igračima.

"Moram da kažem da iza svega najpre stoji moja porodica, pa dalje uspeh delim sa stručnim štabom, a najzaslužniji su igrači. Vratili su Zvezdu tamo gde joj je i mesto, hvala upravi Crvene zvezde što mi je dala šansu da ostvarim snove. Hvala FSS, ovo mi je i obaveza više da vredno radim i da postignemo još veće rezultate nego u 2017", poručio je Milojević.

(FOTO: Starsport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.