Milan doveo novog napadača, ali navijači su u ekstazi zbog njegove seksi supruge (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jun.2017, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan doveo novog napadača, ali navijači su u ekstazi zbog njegove seksi supruge (FOTO)

Italijanski fudbalski gigant Milan nastavio je da se pojačava ovog leta dolaskom petog novajlije, Fabija Borinija iz Sanderlenda.

Borini se prošle sezone nije proslavio u dresu Sandelenda, a postigao je samo jedan gol za tim koji je ispao iz Premijer lige. Međutim, Crne Mačke će zaraditi šest miliona evra za njega.

Ovaj 26-godišnji fudbaler je pre Sanderlenda igrao za Čelsi, Svonsi, Parmu, Romu i Liverpul. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Navijači Rosonera su na društvenim mrežama pozdravili njegov dolazak i kroz komentarisanje njegove seksi supruge Erin.

A post shared by Erin Borini (@erin_borini) on May 24, 2017 at 11:18am PDT

A post shared by Erin Borini (@erin_borini) on May 23, 2017 at 9:57am PDT

A post shared by Erin Borini (@erin_borini) on Apr 27, 2017 at 12:03pm PDT

Podsetimo, Milan je pre Borinija doveo Franka Kesija (Atalanta), Rikarda Rodrigeza (Volfsburg), Andrea Silvu (Porto) i Matea Musakija (Viljareal) i ukupno potrošio 90 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STIGAO NAPADAČ: Budućnost sve jača pred dolazak u Beograd! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Jun.2017

Podgorička Budućnost je pred mečeve sa Partizanom u kvalifikacijama za Ligu šampiona angažovala novog napadača.. Alen Melunović, fudbaler koji je prošle sezone igrao u Rudaru iz Pljevalja, potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa crnogorskim šampionom, uz opciju produžetka saradnje na još...

Nastavak na HotSport.rs...

Lukaku košta 85 evra?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2017, 13:05

Navijači Evertona su izgubili strpljenje sa belgijskim napadačem...Doneo je Romelu Lukaku mnogo radosti navijačima "Karamela", samo minule sezone je postigao 26 golova, a sa tim učinkom je bio drugi najbolji strelac Premijer lige...Njegovo angažovanje iz Čelsija je bilo pun pogodak uprave kluba,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.