Zvanično - Borini je Rosonero (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2017, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Borini je 'Rosonero' (foto)

Tačka je stavljena, Fabio Borini se slikao u dresu Milana.

Stigla je potvrda onoga što se već znalo još pre nekoliko dana - Fabio Borini je zadužio opremnu 'Rosonera'.

Milan će mu biti sedmi klub u profesionalnoj karijeri posle Sanderlenda, Liverpula, Rome, Parme, Svonsija i Čelsija.

Borini je dete Bolonje, Čelsi ga je odveo kao 16-godišnjaka u svoj omladinski pogon, ali mu nije dao pravu šansu u seniorskoj konkurenciji.

Najjači >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utisak ostavio je u Sanderlendu, ali pošto su 'Crne mačke' izgubile svojij 'devet života' i ispale u Čempionšip, nije bilo realo da se Italijan zadrži na 'Stadionu svetlosti'.

Na 'San Siro' je stigao na pozajmicu sa pravom otkupa i drugo je pojačanje ekipe Vinćenca Montele u napadu ovog leta posle Portugalca Andrea Silve.

⁠⁠⁠⁠⁠#ACMilan have signed @borinifabio29 from @SunderlandAFC on loan with obligation to buy 👉🏻 https://t.co/uVz0058dvL#welcomeBorini pic.twitter.com/Kvv4qUEBwU

— AC Milan (@acmilan) June 30, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.