MIHA PRONAŠAO SRPSKI BISER: Mladi fudbaler na probi u Bolonji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2021, 10:36

MIHA PRONAŠAO SRPSKI BISER: Mladi fudbaler na probi u Bolonji!

Do sada beleži sjajne rezultate.

Trener italijanske Bolonje, Siniša Mihajlović, pronašao je mladi fudbalski biser. Naime, srpski fudbaler Nikola Radojčić koji trenutno nosi dres švedskog AIK-a iz Stokholma pozvan je na probu na stadion Renato del Ara.

Jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera u Švedskoj pruža najbolje partije u mlađim kategorijama nekadašnjeg šampiona Švedske što ga je i preporučilo skautima italijanskog tima.

Štoper >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << visok 186 centimetara, koji se služi levog nogom, na probi je u redovima italijanskog tima, člana Serije A. I nesumnjivo je da će na sve načine pokušati da ubedi trenere mlađih kategorija u timu sa Renato dal’Ara da može da bude potencijal za budućnost.

Osim Bolonje za usluge talentovanog defanzivca pokazali su i neki klubovi iz Nemačke i Holandije.

U prvom timu ekipe iz Stokholma trenutno igraju trojica srpskih fudbalera, golman Budimir Janošević, defanzivac Aleksandar Milošević i napadač Bojan Radulović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Guilter, fudbalerka iz Brazila 
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.