Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2021, 10:07

Srpski tinejdžer na probi u Bolonji

Nikola Radojčić iz švedskog AIK-a iz Stokholma pokušaće da se izbori za ugovor u redovima italijanskog tima

Ne može Bolonja bez Srba. Trener ovog kluba je Siniša Mihajlović, a u budućnosti bi dres ekipe sa stadiona Renato dal’Ara mogao da obuče 16-godišnji Nikola Radojčić. Jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera u Švedskoj prošao je akademiju AIK-a iz Stokholma i krupnim koracima napreduje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Dobre igre u mlađim kategorijama nekadašnjeg šampiona Švedske preporučila su ga skautima Bolonje. Štoper visok 186 centimetara, koji se služi bolje levog nogom, na probi je u redovima italijanskog tima, člana Serije A. Pokušaće da ubedi trenere mlađih kategorija u timu sa Renato dal’Ara da može da bude potencijal za budućnost.

20.45: (10,0) Bolonja (6,00) Juventus (1,27)

Radojčić već izvesno vreme u AIK-u trenira sa fudbalerima godinu dana starijim od njega. Osim Bolonje za usluge talentovanog defanzivca pokazali su i neki klubovi iz Nemačke i Holandije.

AIK iz Stokholma je najpopularniji klub u Švedskoj, a poznat je u Skandinaviji po odličnom radu sa mlađim kategorijama. U prvom timu ekipe iz Stokholma trenutno igraju trojica srpskih fudbalera, golman Budimir Janošević, defanzivac Aleksandar Milošević i napadač Bojan Radulović.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

MIHA PRONAŠAO SRPSKI BISER: Mladi fudbaler na probi u Bolonji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2021

Do sada beleži sjajne rezultate...Trener italijanske Bolonje, Siniša Mihajlović, pronašao je mladi fudbalski biser. Naime, srpski fudbaler Nikola Radojčić koji trenutno nosi dres švedskog AIK-a iz Stokholma pozvan je na probu na stadion Renato del Ara...Jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.