[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] SEÑOR: „Samo Osječko“ za Osječku pivovaru

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 12.Feb.2024, 13:43

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] SEÑOR: „Samo Osječko“ za Osječku pivovaru

Grupa prijatelja u komičnoj situaciji. Inspirativna muzika. Fudbal. Strast. Patriotizam. Narodne fore. Već je vidite, zar ne? To je… reklama za pivo. Ali da li je sve to uopšte potrebno kada imate vrhunski proizvod?

IDEJA I NJENI EFEKTI.

PIVO, KAKVO BI TREBALO DA BUDE

Pivo je sastavni deo svakodnevnog života. A u Hrvatskoj je prisutno još od 1664. godine, kada je prvi put napravljeno u Osijeku od isključivo prirodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << sastojaka.

Više od 350 godina kasnije, Osiječko se i dalje proizvodi na stari način u modernoj industrijskoj pivari. Dok mnoga druga piva sadrže konzervanse, hemikalije i veštačke boje, Osječko ostaje bez kompromisa u pogledu kvaliteta. Koristi se isključivo izvorska voda, najbolji ječmeni slad, odabrani hmelj i pivski kvasac.

KREATIVA BEZ DODATAKA I BEZ KOMPROMISA

Napravljeno s ljubavlju i za prave ljubitelje piva, Osječko je odlučilo da svoju tradiciju predstavi na netradicionalan način, bez ikakvih motiva koje inače viđamo na reklamama za pivo.

Snaga Osječke pivovare je u vrhunskom pivu napravljenom od kvalitetnih sastojaka, bez aditiva i bez kompromisa. Zato ni kampanji za Osječko nije trebao nikakav dodatak, već joj je trebalo samo… Osječko.

UPOTREBA MEDIJA I REZULTATI. TV, radio, OOH, print, online oglašavanje, social

PROJEKTNI TIM.

SEÑOR

Iva Kaligarić ~ Strateška direktorica

Jurica Ćorluka ~ Head of creative, copywriter

Mario Štrok ~ Junior copywriter

Tomislav Fabijanić ~ Head of design

Mišel Kovačić ~ Dizajner

Dragiša Mioč ~ Dizajner

Dora Crnčević ~ Digital account executive

Janja Pilić ~ Account executive

SARADNICI

Marin Balaić ~ Animator

Dubravko Robić ~ Ton majstor

OSJEČKA PIVOVARA

Andreja Komak ~ Direktorica marketinga

Priredila: Snežana Milić

Izvor: Señor
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Pivo

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.