Izvor: RTS, 21.Apr.2021, 15:41

Barselona će na skupštini doneti odluku o Superigi

Španski fudbalski gigant Barselona, uz Real Madrid jedini je osnivač Superlige koji se i dalje nije povukao iz takmičenja, prema informacijama lokalnog lista "Sport" neće se ni oglašavati dok se ne održi Skupština kluba.
Kako se navodi, predsednik Đoan Laporta i rukovodstvo Barselone su u stalnom kontaktu sa svim uključenim stranama, uključujući i Evropsku fudbalsku uniju.


Naime, Barselona je u ugovor o pristupanju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kluba u Superligu unela klauzulu po kojoj tu odluku mora da potvrdi Skupština.
Dakle, ako Skupština odbije, što se tiče Barselone, odluka o pristupanju Superligi nije ni postojala.
Tokom noći iz novog takmičenja se povuklo šest engleskih klubova, a potom je odustalo i svih šest klubova iz Premijer lige, pa je predsednik Juventusa i jedan od glavnih ljudi u organizaciji Andrea Anjeli izjavio da se Superliga ukida i pre početka.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zašto se Barselona ne oglašava o statusu u Superligi

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2021

Španski fudbalski gigant Barselona, uz Real Madrid jedini osnivač Superlige koji se i dalje nije povukao iz takmičenja, prema informacijama lokalnog lista Sport neće se ni oglašavati dok se ne održi Skupština kluba.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.